Napsat recenzi

nezapomenutelná dovolená

Recenze hotelu Sunshine Rhodes Hotel **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 1 561x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Letošní dovolená i přes počáteční obtíže (zpožděný let o 1,5 hod) a dohady na místním letišti byla jedna z nejlepších. Delegátka velmi příjemná a milá. Vzhledem k tomu, že jsme byli již v červnu, hotel nebyl "přeplněn" lidmi, takže jsme prožili krásných klidných 8 dní. Bohužel jen tak málo, vydrželi bychom na tomto místě určitě déle.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme pokoj s výhledem na moře a to se nám opravdu velmi vyplatilo, ten pohled byl opravdu velmi pěkný. Pokoj byl velký, prostorný, s funkční tichou klimatizací, denně měněné ručníky.

Hotel je cca 10 km od letiště, denně nám nad hlavou přistávala letadla, byl ale zajímavé, že hluk nebyl rušivý.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jedna velká pochvala, nechápu recenze, ve kterých si někdo stěžuje na jídlo. Denně byly vždy 3 druhy masa (kuřecí vždy, pak hovězí, skopové, vepřové), rýže, brambory na různý způsob, hranolky. Samostatný pult s těstovinami včetně vždy 2 omáček na špagety. Samostatný pult pro vegetariány, vždy se 4 druhy jídla. K snídani vajíčka na všechny způsoby, klobásy, párky, 2-3 druhy salámů, sýry, jogurty, džemy, müsli, mléko, čaj, káva, džusy. Zelenina v syrové i vařené podobě ke každému jídlu, pro děti zmrzlina, úžasné dortíčky. Jídlo bylo stále doplňováno, nikdy se nám nestalo, že by nebylo dost. Dokonce i 10 minut před uzavřením restaurace stále doplňovali. Nechápu, jak by si někdo mohl nevybrat. Plážové bary otevřeny po celý den, stále měli studené nápoje, kávu, čaj, míchaní drinky, nikdy se nám nestalo, že by něco nebylo. Opravdu moc velká spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel není z nejnovějších, na nábytku je již vidět "pokročilý" věk, ale všude je čisto. Vzhledem k tomu, že se jedná o celkem rozlehlý hotel, asi 7 budov, je tam mnoho bazénů, jeden velký hlavní a pak různě po areálu několik dalších včetně dětského. Hotel je v zahradě, takže kdo hledá stinná místa, určitě si je najde, protože je všude dostatek stromů a tím pádem i stínu. Personál byl velmi milý a vstřícný, všichni byli schopni se domluvit anglicky, německy.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel je přímo u pláže. Pláž je oblázková, menší i větší oblázky,. Ačkoliv já ji nepotřebuji, myslím, že je vhodná obuv do vody, alespoň na ten přechod, protože kousek od břehu je již písečné dno. Vzhledem k tomu, že na západní straně Rhodu stále pofukuje vítr, je moře vždy s vlnami, ať už menšími či většími. Lehátka a slunečníky jsou v ceně pobytu. Moře bylo už v době našeho pobytu příjemné prohřáté, takže koupání velmi pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

v okolí hotelu je mnoho místních restaurací, kam vás samozřejmě zvou a jídlo, ale po tom skvostném all in v hotelu jsme nic z nich nevyužili. Samozřejmě je tu mnoho obchůdků s různými suvenýry, oděvy,obuví apod. Prodavači jsou milí, nevtíraví. Před hotelem je menší centrum po děti, krásně upravené.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Velmi pěkná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání