Napsat recenzi

Zlá voľba

Recenze hotelu Sunland Hotel *** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 548x
Recenze se líbila: 544 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Recenzia o Hoteli Sunland v Kremasti na severozapade Rhodosu je velmi kriticka. Zacinam upratovanim, co vlastne ani nebol problem. Izby upratovali denne okrem nedele. Na prespatie postele stacili, matrace nic moc, aj celkovo izba posobila velmi skromne, no dalo sa oddychnut. Vonku okolo bazenov velmi pekna udrziavana parkova uprava. 2 bazeny rovnako ako vsade plne chloru. Chybali sprchy, hoci tabulky pri bazenoch vyzyvali, aby ste sa osprchovali pred vstupom do vody. Lehatka a slnecniky pri nich zadarmo.

Ubytování  průměrně (2/5)

Ubytovanie je maximalne 2-hviezdickove.V izbe 2 postele, 2 nocne stoliky, skrina na vesanie, stol s televizorom, jedna akoby taburetka, chladnicka, nocna lampa - jedna bez tienidla, balkon s peknym vyhladom na okolite kopceky. Kupelnu a WC upratovali, ale baterie pomaly dosluhovali, hlavica sprchy hrdzava, nizka vana a zaves, len velmi stiesneny priestor. Ale voda studena aj tepla tiekla, na potrebnu hygienu to stacilo. Skoro kazdy den menili postelnu bielizen aj uteraky, to sa snazili.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Nebol velky vyber jedla, no najhorsie bolo, ze skoro vsetko plavalo v oleji. Obrusy spinave, malokedy vymienane. Na terase plastove dlhe obrusy, utierane len zhora, zboku bohato pozatekane. Pohare spinave. Nemali male lyzicky, namiesto nich sa pouzivali vidlicky, noze, rucky lyzice. Caj bol cely cas len cierny Lipton, citron ziadny ani raz. Po 7 dnoch zmizol jediny dobry biely syr, uz sa neobjavil. Na poslednych ranajkach nebol uz ani ananasovy kompot, zostali len stvrtky pomaranca, ine ovocie rano nebolo /na obed a veceru sa striedali jablka, hrusky, slivky a 2x nektarinky/. Kroasanty boli asi dokola zohrievane, cize niektore stvrdli na suchar. Dzusy praskove. Zakusky, pudingy a kremy boli dobre. Aj niektore jedla boli chutne, no nebolo ich vela.

Zvysky z tanierov zhrnali do vedierok na 2 vozickoch priamo v jedalni, spinavy riad na voziky odkladali, kym neboli plne - DOST ZLE !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Vyuzivali sme len capovanie piva prip. vodky pri bare okolo obeda alebo vecer. Jeden den pred obedom bol sokujuci, ked po vypiti piva na dne "umyvatelneho" plastoveho pohara bola pozuta zuvacka !!!. Snazili sme sa potom pouzivat len jednorazove plastove pohare. Zmrzlina v ramci obcerstvenia - sladka zamrznuta farebna voda.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

More bolo 10 dni skoro nepouzitelne. Vstup cez velke okruhliaky, bez papuc to neslo a s nimi len tazko. Dopoludnia este pomerne "pouzitelne" vlny, popoludni o dost vyssie a silne - niesli na breh kamene, ktore silno udierali do noh pri vstupe do vody, voda prskajuca do oci, VELMI silny vietor, skoro stale pocit chladu prave kvoli vetrisku. Voda kalna, v nej trava, nastastie nic horsie. Co tam robili rodicia s detmi, netusim. Mohli dieta preniest do vody, zavesit ho do kolesa a velmi, velmi pozorne ho strazit. Hned pri brehu bolo pomerne hlboko.

Pre porovnanie - boli sme aj na Kose, kde je skoro stale vietor, ale jemny, pieskove plaze, prijemny vstup do cistej vody.

Ale posledny 1,5 den bol ukazkovy - mierny vanok, pekne vlnkove a celkom ciste more. Skoda, ze to bolo tesne na zaver dovolenky, ale vdaka aspon za to.

Na plazi bol dalej od kamenov pri mori aj piesok, len vsade spaky z cigariet, plastove flase, pouzite detske plienky, prazdne plechovky. Velky neporiadok az smetiska v celom okoli na mnohych uzemiach nikoho. Na miestach s platenymi lehatkami sa snazili upratovat. My sme chodili o kusok dalej. Lezali sme na osuskach na slnku, v chladku pod stromami bolo vascinou zima vdaka spominanemu silnemu vetru.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Vyssie uvedene - vo vnutornom areali pekna udrziavana parkova uprava, zvonka neporiadok na uzemiach nikoho.

Musim spomenut aj pristavajuce lietadla tesne nad hotelom a plazou. Nahodne som si vybrala stvrtok 6.9. a pocitala som ich asi od 8. do 23.h. Pristavalo ich 75. No nebolo to kazdy den, vacsinou ich podla odhadu bolo menej. Vzhladom na blizkost letiska bol hluk nimi sposobeny pochopitelny, no to nam az tak nevadilo.

Inak bolo prostredie hotela pomerne tiche az na malu tavernu Ideal oproti, kde dlho do noci znelo karaoke. Pri spanku pomahali osvedcene stuple do usi.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Neumerne vysoka cena za poskytnute sluzby, hlavne za jedlo a uroven stravovania. More - najvacsie sklamanie. Neviem, pre koho cestovky ponukaju pobyt pri tunajsom mori - jedine pre milovnikov "veternych" vodnych sportov. Uz sa tam nevratime. Neodporucam rodicom s detmi, ak nechcu byt len pri chlorovych bazenoch, alebo kazdy den cestovat na nejaku peknu pieskovu plaz na vychodnom pobrezi, co su samozrejme dalsie nemale vydavky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání