Napsat recenzi

Super Dovča

Recenze hotelu Residence Family & Fun Resort Hotel **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj, Ložnice. pokoj, Ložnice.
  • koupelna koupelna
  • hlavní budova hotelu hlavní budova hotelu
  • hlavní budova hotelu a absolut bar hlavní budova hotelu a absolut bar
  • pláž hotelu forum beach na ktere jsme se koupali a pro klienty hotelu Residence je servis zdarma pláž hotelu forum beach na ktere jsme se koupali a pro klienty hotelu Residence je servis zdarma
  • letadlo nad pláží. letadlo nad pláží.

na tomto hotelu jseme byli velmi spokojeni

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování na tomto hotelu bylo opravdu super, už při příjezdu na hotel nás personál recepce vítal se sklenkou šampaňského. Při odchodu na pokoj nám zaměstnanec recepce naložil kufry na vozík a odvezl na pokoj, to se jen tak na hotelech nevidí.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

měli jsme stravu ALLinclusive, a bylo všeho dost do poslední chvíle doplňovali. snídaně klasika jako všude a výborné byly palačinky :-) obědy nebylo co vytknout. a večeře každý den měli jinou kuchyni, např. pondělí byla řecká, úterý Italská.... V rámci tohoto hotelu jsme mohli využívat služby i hotelu Forum beach.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

pokoj byl útulný a dobře zařízen každý pokoj byl ze dvou místností s kuchyňkou a koupelnou a s klimatizací . Super je i bazén s barem a výřivkami. Personál byl většinou samí brigádník a i jedna češka která nám i poradila kam na výlety autem. :-)

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je oblázková a je dobré používat boty do vody, voda je čistá ale často jsou tam vlny. Chodili jsme na pláž která patří hotelu Forum Beach a mohli jsme využívat jejich plážový servis zdarma což bylo velké plus.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

v okolí jsou různé obchůdky a hotely při procházce můžete dojít i do centra města Lallyssos kde je i bus zastávka (využili jsme k výletu do aqaparku který doporučuji spousta zábavy na jednom místě. A na výlet do města Rhodos. v blízkosti cca 5km je letiště takže nad hotelem přelétávají letadla, ale na to se dá zvyknout a po pár dnech to ani nezaregistrujete.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkově se nám líbilo a nemáme co vytknout.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání