Napsat recenzi

žádný šlágr....

Recenze hotelu Filerimos Village Hotel **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

lenka: ať se někdo napálí jako já..................:-) - 10. 7. 2023 20:30

Právě jsme se vrátili z tohoto hotelu. Byli jsme připraveni na to, že 4* v Řecku to nebudou ani omylem. Ubytováni jsme byli v hlavní budově, kde jsou pokoje nezrekonstruované, takže to podle toho vypadalo: protékající záchod, ucpaný odpad, nedovírající dveře, prach, vytírat se vytírá asi jen při konečném úklidu,po nahlášení do hodiny přisel údržbář a dal alespoň koupelnu do pořádku 1/výtahy 2-z toho 1 nejezdil(pro starší lidi trochu problém chodit po schodech) 2/-úklid pokojů-katastrofa, jen se vynesl koš /my jsme si ustlali, takže nevím jestli by někdo ustal/ toal.papír nedoplňován, ručníky odneseny a nedány nové. 3/ 2 bazény, jeden u hlavní budovy a jídelny-tam celkem 10 ks lehátek! !!! Takže v 9 h už byly zabrané ručníky, jak lidé šli na snídani / na dotaz, proč není více lehátek, že jsou na celý hotel nedostačující nám delagátka CK sdělila, že lehátka na Rhodosu nejsou, že se dováží z pevniny/ 4/ druhý bazén je u vilek, které jsou nové, tam je to hezké, hezká zahrada....,lehátek je více, ale zas si je lidé, co bydlí ve vilkách v přízemí tahají od bazénu před svůj vchod. Když jste dorazili okolo 9 h, ještě se lehátko našlo. 5/ pláž je daleko od hotelu, cca 12-15 minut chůze, voda krásná, pláž oblázková 6/ autobusová zastávka do Rhodosu je přímo před hotelem a autobus jezdí poměrně často, jízda do města cca 1/2 hodiny. Poslední bus zpět jede ve 22 h! Delegátka nám toto nesdělila, naopak nabídla zájezd do Rhodosu za 38 Euro ( k ničemu jinému, než nabízet zájezdy tam není) 7/ půjčení auta- v hotelu je milá paní v půjčovně, auto se dá pořídit už od 35 Euro, delegátka jej nabízí za 55 Euro+ pojištění kol a povozku za 10Euro 8/ Aquapark- otevřen od 11 -16 h, už v 10:45h stojí před vraty fronta, protože lehátek tam je také málo. 9/ jídlo -celkem šlo, každý si vybere, jen brambory jsou nedovařené 10/ obchůdek před hotele trochu předražen, když půjdete od hotelu vlevo podél silnice, dojdete k hotelu Labranda, kde je krásná pláž na pozorování západu slunce a v okolí 3 obchůdky, kde je to levnější, než před hotelem Filerimos. Za ty peníze žádný šlágr. 11/ co je šílené, je amfiteátr, který je u čističky, která neskutečně smrdí

Ubytování  průměrně (3,9/5)

ubytování v hlavní budově-nezrekonstruované pokoje

viletky -nové

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

každý si vybere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

staré,úklid katastrofa

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

čisté,oblázky

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

šlo

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

žádný šlágr,4 * ani náhodou

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání