Napsat recenzi

Velká spokojenost !!!

Recenze hotelu Olympia Sun Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 678x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Pohled na hotel Pohled na hotel
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Písečná pláž Faliraky Písečná pláž Faliraky
  • Dřevěné rošty po celé pláži Dřevěné rošty po celé pláži
  • Faliraki pláž Faliraki pláž

Jedním slovem: naprostá spokojenost.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování hodnotíme rovněž kladně. V hotelu probíhá rekonstrukce pokojů (což jsme ale nezaznamenali). My jsme dostali pokoj s výhledem na bazén. Pokoj měl sice starší vybavení, ale byl čistý a dostačující. Každý den chodila paní uklízečka, pokoj vytírala, myla koupelnu a záchod a měnila ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava byla velmi pestrá a chutná, měli jsme ALL INCLUSIVE. Jídlo je servírováno prostřednictvím rautu. Kdy snídaně začínali tuším od 07:00 - 09:15, oběd od 12:40 , coffe break 17:00 - 17:15, večere od 19:00 - 21:00. Na výběr toho bylo neskutečně moc, od mas, salátů, ryb, hranolek,sýrů, ovoce, zeleniny a výborných dezertů. Vše bylo velmi chutné, takže za nás opravdu hodnocení 5 hvězdiček ! Co se týče baru ten se otvíral tuším od 10:00 kdy nalívali pouze nealko a alkoholické nápoje včetně piva byly rozlévány od 12:30 - 23:00.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál byl velmi vstřícný. Všichni se usmívali, vtipkovali, snažili se pomoct, komunikovat. Na hotelu je možnost WIFI - na recepci zdarma, novinkou je nyní však, že chtějí 1 euro/ den mimo recepci za připojení.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Hotel se nachází kousek od moře a nádherné písečné pláže(cca 5 min.) Projde se přes dvě cesty, jednu vedlejší, a pak jednu hlavní kolem Taverny Zorbas. Na pláži jsou za poplatek lehátka a deštníky, cena 5 EURO/lehátko (nicméně platí pak celý den na jakékoli další lehátko po celé pláži Faliraki, a na zátokách Anthony Quinn Bay a Ladiko. ) Každopádně si můžete sebou vzít svůj deštník a deku,místa je tam opravdu dost, pláže byly poloprázdné. Vstup do moře je pozvolný, takže vhodný jak pro neplavce, tak pro malé děti. Další co jsme shledali jako skvělé, je, že si vlastně celou pláž můžete projít i s kočárkem. Měli jsme sebou prcka, a díky dřevěnému roštu,které se táhne až nakonec, jsme si mohli udělat parádní procházku po pláži. Pivo na pláži stojí cca 2-3 EURA.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Na výlety jsme jezdili místní dopravou. Autobusem do hl.města Rhodos a pak na zátoky Anthony Quinn Bay a Ladiko. Cesta do Rhodosu stála cca 2.50 eur, a na zátoky 1.20 eur, což je úplný pakatel oproti výletním lodím apod. Jediné s čím musíte počítat, že autobusy nejezdí na čas. Jezdí +- 20 min. před či po. Jinak je možnost projít se do města Faliraki hl.cestou,kterou lemují stánky, taverny, bary, herny, diskotéky, golf, atd. Každá věková skupina si najde to své.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolenou doporučujeme určitě rodinám s dětmi, lidem, kteří milují krásné dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. My se určitě zase do Faliraki podíváme :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání