Napsat recenzi

Příjemný 3* hotel kousek od krásné prostorné písčité pláže

Recenze hotelu Olympia Sun Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 710x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 37
Videa: 0
Komentáře: 0
  • cesta na pláž cesta na pláž
  • centrum Faliraki centrum Faliraki
  • centrum faliraki centrum faliraki
  • pláž v centru Faliraki pláž v centru Faliraki

Menší 3* hotel Olympia Sun *** leží na klidném okraji letoviska Faliraki na ostrově Rhodos, a z části je obklopený skalnatým útesem, na kterém jsme tu a tam zahlédly pasoucí se kozy. Příjemný hotel se studii, odpovídá 3*. Pokoje v hlavní budově s výtahem a vedlejších budovách bez výtahu. Spíše rodinná atmosféra, personál příjemný. Byla jsem tam se staršími rodiči na přelomu září a října 2014 a byli jsme všichni spokojeni. Počasí bylo až na den a půl vyloženě letní.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování prostorné. Oddělená ložnice, přistýlky v další místnosti. Koupelna s WC, vanou a fénem. Nevybavený kuch. koutek s lednicí. Prostorný balkon s posezením jsme měli s výhledem na útes a bazén. Odpovídalo 3*. Úklid probíhal denně, bez problémů. Připravte se na komáry. V noci nás zlobili celkem dost.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava formou základního all inclusive v době stanovené hotelem - viz fotografie. Večeři bychom zde uvítali koncem září trochu dříve. mezi oběděm a večeří byla dost dlouhá pauza a odpolední coffee nenabízelo obvykle nic lákavého. Jinak byla strava velmi chutná, na 3* hotel bylo dost na výběr. Každý den něco trochu jiného. Snídaně jednodušší, obědy a večeře celkem bohaté a výběr dostačující včetně sladkostí. Každý den čerstvá zelenina i ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Odpovídající 3* hotelu. Dostačující. Na baru občas pustili trošku hlasitěji hudbu alá techno, ale naštěstí né moc často. Večer končila produkce na baru u bazénu kolem 23. hodiny, pak byl až do rána klid.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž a moře moc pěkné. Pláž písčitá, dlouhá a prostorná, vstup do moře přes menší oblázky, jinak hodně s písčitým dnem. Místy větší kameny. Dalo se ale bez potíží i bez bot. Pokud jsou větší vlny (což jsme měli cca 2,5 dne, když se tudy prohnala studená fronta), tak jsou boty lepší, zejména pro starší či méně pohyblivé osoby. Moře bylo čisté, pláž také. Lehátka byla za poplatek. Sada slunečník a dvě lehátka stály 8 EUR za den, když jsme měli u slunečníku 3 lehátka, tak 12 EUR/den. Paní vybírala do 16té hodiny, pak už bylo slunce celkem nízko. O prázdninách pravděpodobně vybírají do pozdějších hodin. U pláže byly i sprchy a toalety, v okolí malé taverničky a minimarkety. cesta od hotelu na pláž vedla přes prašnou cestu, cca 750 metrů, procházka asi na 7 minut. Musí se přejít 2 silnice. Vzhledem k množství jídla, které jsme tam konzumovali, nám každodenní procházky přišly vhod :-) .

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Klidné místo na okraji letoviska. Do centra Falirajki to je procházkou cca 15 minut. V centru je spousta obchodů, taveren, kaváren, barů a nočních podniků, nechybí ani MC Donald. Podél hlavní komunikace jsou také lékárny, bankomaty a půjčovny aut a skútrů. Přes hlavní sezónu to zde prý opravdu žije a lidé vyhledávající spíše klid by se měli ubytovat radši mimo centrální část. Do hlavního města Rhodos jezdí místní autobusová linka, cca 15 minut, jezdí celkem často. Autobusová zastávka cca 500 m od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Příjemný 3* hotel na klidném místě. Odpovídal kategorii 3* i ceně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání