Napsat recenzi

Olympia Sun

Recenze hotelu Olympia Sun Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 703x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Slušná dovolená, krásný bazén, ubytování v pořádku, stravování nic moc. Spousta Rusů, personál moc neřeší, že je v hotelu v práci.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj docela prostorný, koupelna s vanou, televize s několika řeckými, s tureckým, ruským a francouzským programem. Úklid, výměna ručníků denně - na hotelu to hodnotím jako to nejlepší. Pokoj s výhledem na kopce - nejlepší pokoje s výhledem na bazén obsazené Rusáky. V zadním pokoji ale zase večer klid.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně chutné - pečivo, dva druhy salámů, máslo, sýry, vejce na tvrdo a buď omeleta nebo volské oko, opečená slanina nebo párky, musli, marmelády, med, nugeta. Automat na kávu, kapučino atd. umí dělat jen černou kávu a horkou vodu. Obědy a večeře na můj vkus nic moc - jen jednou maso v kuse - pečené kuřete, jinak vždy míchanice "kousky masa v něčem", přílohy těstoviny a brambory v něčem, dvakrát rýže (výborná), nikdy hranolky, br.kaš, výběr salátů a dalších míchanicí. Někteří hosté si jídlo pochvalovali. Nelze mluvit o all-inclusiv - pivo a víno si dáte jen od 12 do 15 a pak od 18.30 do 22.30, jinak když není "doba na alkohol" chtějí peníze (0,3 l piva v kelímku 2 EURa). Ale zase dělala paní na baru "v době na alkohol" dobré koktejly. Ke konci pobytu, když byl hotel obsazen, tak u jídla fronty, vždy něco chybělo - talíře, skleničky, příbory, jídlo doplňovali, až když se jim chtělo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Pobyt na začátku sezony, takže animační program jsme zažili jen poslední den - příjemný mladík z Nigérie organizoval aerobik v bazénu. Super bazén, krásný dětský bazének se skluzavkou, travnatá plocha, u vedlejšího objektu prolezky a hřiště. Personál usměvavý, ale moc se nepředřeli, na recepci nebyl skoro nikdy nikdo, na baru jen večer, přes den když jste si tam stoupli a počkali, tak někdo za pět minut dorazil. Wi-Fi je za poplatek - 5 EUR za den, 10 za 3 dny, 15 za týden a na pokojích mizerný signál. Byli jsme v době povodní, takže abychom měli informace tak jsme si to zaplatili.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Měli jsme půjčené auto, takže jsme se koupali každý den jinde. Pláž nejblíže hotelu - cca 400m - pár minut chůze, oblázko-písečná, čistá voda, všude sprchy, převlékárny a záchody. Na plážích spoustu restaurací. Jedno lehátko 4 EURa. Vstup do vody všude přes oblázky, docela nepříjemné. Nejlepší pláž podle nás písečná pláž Tsambiko, v serpentinách nad ní super taverna se skvělou kuchyní.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel ke konci letoviska, cesta do centra slušná procházka při silnici. Daleko lepší je sejít na pláž a jít po pláži - po celé délce položeny dřevěné chodníčky a pak zpět okolo obchodů(pomalou chůzí procházka na 1,5 hodiny). Spousta obchodů, restaurací, denně na každém rohu živá hudba, kdo jede za zábavou, tak jede dobře. V obchodech běžně to co všude - upomínkové předměty, oblečení, boty....

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nakonec jsme byli spokojeni, ale zejména s ostrovem a výlety. Rhodos je krásný a je tu spousta míst k vidění. Perfektní koupání, čisté a teplé moře, památky. Jestli se sem ještě někdy vrátíme, tak vybereme jiný hotel. Nejvíce co nám vadilo byli hluční Rusové, ořezaný all-inclusiv a to že personál viditelně nestíhal (nebo nechtěl stíhat).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání