Napsat recenzi

Prima dovolená

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 205x
Recenze se líbila: 58 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jak už zde nedávno někdo psal, nechápu, na co si tady lidé stěžují. Za ty peníze šlo o naprosto adekvátní služby, které byly skutečně dostačující a vše proběhlo úplně v pohodě.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování se spíš než hotelu podobalo ubytovně ROH - zařízení staré, výtah nefunkční. Což při manipulaci s kufry do 3 patra je poněkud nepohodlné. Ale OK - "za málo peněz málo muziky" a bereme-li, že se zde jenom přespí, tak se to dá.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava - řecká a za nás skvěle ochucená. Kdo si tady stěžuje na to, že to bylo stále to samé, tak je patrně z těch lidí, kteří si musí na každé jídlo nandat na talíř vše co je v nabídce. Ano, pak je to vlastně pořád to samé.

Snídaně:

Možnost teplé i studené snídaně, velký výběr pečiva, možnost sladké snídaně (med, marmelády, cereálie, mléko, jogurt),, v nabídce krájené citrusy, kompotované broskve nebo ananas, zelenina a zeleninové saláty s možností si salát sám namíchat.

Obědy a večeře:

Každý den byly v nabídce 2-3 přílohy (rýže, kuskus, brambory, hranolky, těstoviny), dále teplá zelenina, nějaká ryba a maso. Postupně bylo v nabídce kuřecí, vepřové i hovězí. Prakticky každý den byly v nabídce špagety nebo jejich alternativa (třeba pappardelle). Ke špagetám jsme ochutnali boloňskou omáčku, jednou byly špagety s opečenou slaninou a žampiony. Velká nabídka salátů a krájené zeleniny.

Nápoje:

Během snídaně teplé nápoje. Mimochodem - výborná překapávané káva! Studené nápoje k dispozici od rána, od oběda čepované pivo a víno (all-inclusive).

Kdybych měla najít negativa, tak je fakt, že rozmístění teplých pultů způsobovalo někdy frontu. Což se ale vzhledem k umístění jídelny u bazénu dá vyřešit vyčkáním na vhodný okamžik nebo prostě jeden stojí frontu, druhý zatím donese ke stolu nápoje nebo salát a pak se vystřídat. Dá se to, ale kdo chce hledat problém, tak ho tady má :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Ano, hotel má starší vybavení, je to spíš ubytovna, takže pokud hledáte luxusní ubytování, tak to pro vás nebude, Kdo se potřebuje jen vyspat v čisté posteli a celý den bude někde venku, pak je to dostačující. Velké mínus je fakt, že nelze nechat běžet klimatizaci po odchodu z pokoje a tím si vychladit místnost na spaní po horkém dni.

Personálu nemohu nic vytknout, uklízelo se každý den, s žádnou neochotou jsme se nesetkali.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V pohodě dosažitelná - nejbližší pláž je skutečně těch 800m, takže žádná tragédie. je zde prostor s placenými lehátky ale i prostor bez nich, kde je možné rozložit deku nebo plážový stan. Žádná špína, nepořádek, dosažitelné WC. Dá se jít i na vzdálenější pláže, ale to už je na každém, co upřednostní.

Moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Krásná slunečná dovolená!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 71
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání