Napsat recenzi

.....dovolená

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 834x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jako takovou jsme si užili a líbila se nám. Ovšem do tohoto hotelu bych se už raději nevracela a rozhodně bych se ho musela stydět doporučovat. Myslím si, že nejsem náročný člověk, ale některé níže popsané věci jsme přežili jen díky dostatečnému humoru manžela.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Hotel velmi starý - většina budov. Přilétli jsme v noci, takže jsme dostali pokoj 105 na hlavní budově. Již cesta na pokoj tmavým suterénem mě děsila, dostali jsme velký (rodinný), tmavý, velmi vlhký, zatuchlý,starý pokoj zapáchavý po dezinfekci. Povlečení vše vlhké, zatuchlé, plné vlasů. 1. noc jsem spala pod vlastní osuškou. Šuplíky počmárané, plíseň. "Naštěstí" oba synové jsou astmatici, takže po vysvětlení druhý den ráno na recepci jsme dostali pokoj v nejvzdálenější a nejnovější budově 9. Pokoj tam byl velký, čistý, světlý, super. Byl vzdálený, cesty někdy úmorné, ale i tak jsme chodili velmi rádi při vzpomínce na 105. Bohužel toto nebyla jen naše zkušenost, ale mluvili jsme s cca 4 českými rodinami, které byli i na jiných dalších pokojích i budovách a říkali téměř totéž. Někteří z nich to měli s lux. CK (F.R. ...) Jedna rodina přietěla a řekli jim, že ani pokoj nemají, takže je ubytovali jinde v lepším, ale za 2 dny se stěhovali sem.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava, pokud si nedáváte na talíř od všeho trochu, tak týden jsme ji měli docele pestrou.

Děti byly tradičně na těstovinách a hranolkách. Vázl úsek zeleniny, byla dosta "unavená". Salát, okurky žluté. Často recykl oběda do večeře. Zmrzliny pro děti ok. Snídaně taky ok. Tím, že jsme do naší budovy chodili kolem vchodu do přípravny , kuchyně a popelnic, tak i to mě dost ovlivnilo. Nicměně melouny, brambory se válely na přímém slunci několik dní, takže pak na to moc chuť nemáte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na recepci jsme se setkali vždy s ochotou. Úklid probíhal ok. Klimatizaci nám bez řečí zprovoznili. Probíhal i úklid kolem horního bazénu. Kolem dolního to bylo stále stejně špinavé. Jinak hlavní bazén veliky, hezký, hodně lidí, dost chlorovaný. Nahoře u 9 pěkný, čistý, byl tam klid - pár lidí, takže i nepřechlorovaný. Na barech dole fronty, nahoře ok - tam to bylo takové klidné, rodinné. Personál vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž daleko, jinak krásná písčitá. Kvůli dětem jsme tam chodili až později odpoledně a byli jsme velmi spokojeni. Na několika místech krásné šnorchlování.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

....řecké. Spíše nepořádek, neudržované. Bohužel jsme byli nuceni chodit kolem zapachajících popelnic (mmch. někteří tam měli i balkon pokojů) a přípravny jídla. V areálu je spostu nepořádku a harampádí (rozbité ploty, stavební suť, palety, hromady zbytků po stříhání keřů. Poblíž cesty i rozbořená budova. Totéž platilo i pro cestu na pláž.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem je špatný. Do tohoto hotelu bychom již rozhodně nechtěli a určitě bychom ho nedoporučili přátelům ani nikomu jinému. Stav neodpovídá rozhodně 3 hvězdám. Na závěr podotýkám, že nejsme žádní rozmazelní klienti 5 hvězdičkových hotelů. vždy jsme byli na 3-4 hv. hotelech a byli jsme vždy velmi spokojeni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání