Napsat recenzi

Sivila 2017

Recenze hotelu Sivila Hotel *** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 188x
Recenze se líbila: 335 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla fajn až na malé nedostatky. Příště bych asi volila jinou kombinaci penze.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj zařízený jednoduše, velká manželská postel krásně ustlaná. V místnosti byla i plotna a digestoř (hned vedle postel, přišlo mi to úplně zbytečné) a malá lednice.Pokoje čisté koupelna malá trošku problém s dveřma, které zabraly většinu prostoru koupelny. Co jsme nevěděli bylo, že se toaletní papír nesmí házet do záchodu, nýbrž do koše. Den před odjezdem nás NEMILE překvapil ŠVÁB na pokoji ! Klimatizace na pokoji jen za poplatek 7euro na den, Pokoj byl hned pod střechou, tak teplota v místnosti byla více jak 30 stupňů.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jídlo jsme měli polopenzi, snídaně byla docela v pohodě, akorát každý den to stejné jídlo bez nějakého nápadu. Večeře, výběr velice chudý, ryby jen výjimečně, každý den špagety a brambory občas připečená rýže a nebo stará slepice. Ovoce na večeři jen v podobě melounu jinak nic jiného nenajdete. Jídlo bylo opravdu na celé dovolené největší zklamání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Personál na recepci celkem příjemný, obsluha baru a restaurace taky. Obsluhovali jen mladí kluci. Pokojská měla celý den na úklid, tak bylo normální že šla uklízet i večer v 18 hodin. Jak se píše v příručce CK jejich rychlost odpovídá jejich IQ. Klimatizace za poplatek což mi v teto destinaci přišlo jako zlodějina. 7 euro bylo opravdu hodně. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž cca 10 minut pomalejší chůzí, byla téměř prázdná. Moře krásně čisté. Afandau je nejvyhlášenější pláž na celém Rhodosu. Stálo to za to. Jediné co mi tam chybělo bylo nějaké občerstvení a nebo zmrzlina. Slunečníky a lehátka za poplatek. Vstup do moře pozvolný, akorát doporučuji boty, pláž je kombinace písku a kamenů, moře pak jen kamenů,

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Cestou na pláž všude nepořádek, bohužel dle toho co se kde válelo bylo jasné že si to dělají místní sami.. Jinak téměř všude roste hroznové víno volně k utržení, u hotelu potom granátové jablka, limetky a datle. Někde i meruňky. Jen většina toho není ještě zralá. Všude celý den od východu slunce šíleně řvou cikády, měli jsme 4 dny zalehlé v uších, pak si člověk zvykne.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Až na pár maličkostí jsme byli spokojení, Příště bych ale volila jiný hotel. Mínusové body za mě má klimatizace, jídlo a šváb. Jinak pláž perfektní. Doporučím boty do vody a repelent proti komárům je jich tam opravdu hodně.Na recepci bylo možné platit kartou což člověk uvítal.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání