Napsat recenzi

Krásný hotel, ale...

Recenze hotelu Asterias Beach Resort Sentido ***** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 317x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Byla to naše třetí dovolená v Řecku- po Kosu, Krétě je Rhodos nejteplejším místem, které jsme v měsíci září kdy jezdíme, navštívili.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Ubytování je prostě paráda, hotel je starý pouze 3 roky a podle toho vnitřní i venkovní vybavení vypadá. Krásné, velké, čisté pokoje, s praktickou koupelnou, i když chyběl sprchový kout, vana je krytá skleněnou zástěnou. vše čisté a nové....

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Naše očekávání dle recenzí na internetu bylo velké, byli jsme ovšem docela zklamáni.

Jídlo bylo dobré, ale moc se neměnilo, nabídka řeckých specialit malá a když tak, stále stejná. Mořské plody(krevety) byly jednou za celý týden!

snídaně výborné, dle evropského standardu...

nabídka drinků a nápojů v rámci all-in v pořádku :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Vybavení hotelu na vysoké úrovni, personál v recepci i v jídelně a vlastně všude milý a usměvavý.

pořád někdo někde uklízí , stírá a leští...:-)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu...z obou stran se nachází další hotely, od jednoho z nich se dá jet místní dopravou na obě strany do větších a zajímavějších míst, než je právě okolí hotelu. Byli jsme ve 20 km vzdáleném hl.městě Rhodos-pěkný výlet, na druhou stranu městečko Lindos. kousek od hotelu je Mini market.

Samostatnou kapitolou je pláž u hotelu.

Na to, jak je hotel nový a krásný,je pláž jeho velkým mínusem.

Neudržovaná, na velikost hotelu málo lehátek, které si musíte brzy ráno "rezervovat" ručníkem, jinak si nelehnete!! Přístup do moře není vhodný pro děti a starší lidi, protože z písku u břehu se mění v nepříjemné oblázky a kameny, takže se do moře vstupuje špatně.

Voda je naprosto čistá až kousek dál od pláže,některé dny příliv donesl podivuhodné bílé kousíčky nejspíš mořs.rostlin. Plážový bar je daleko od lehátek, stejně jako jedna ubohá sprcha s pitnou vodou, WC na pláži zcela chybí!

V celém areálu je krásně udržovaná zahrada, záhonky, keře i palmy, bohužel zde ale lítá dost místních sršní- nejsou sice útoční, ale příjemné to není :-(

Bazény jsou super, čisté, krásné...na rozdíl od pláže i zásobené dostatkem lehátek.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Rhodos je dozajista krásné místo na trávení dovolené, hotel LTI Asterias je moderní a příjemný hotel, kde nejhojnější klientelou jsou němečtí a francouzští turisté. najdou se i Poláci, Slováci a pár Čechů...za náš pobyt jsme nepotkali jediného Rusa, což je překvapující:-)

Cena za pobyt je sice vysoká, ale s naší dovolenou jsme byli nakonec spokojeni :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Dotaz na hotel - 19. 9. 2017 11:20

Dobrý den, jelikož jsme byli letos i loni ve výborných LTI hotelech na Krétě a na Korfu, měli jsme pro příští rok předběžně vybraný tento hotel. Jelikož je pro nás přednější krása prostředí, ve kterém se hotel nachází, než super ubytování a služby, začínám po Vaší recenzi váhat. O pláži, že není noc moc, píšete v recenzi. Je hotel vsazen v hornatém prostředí, nebo leží na rovině a kolem je jen rovina? Děkuji za odpověď. reagovat

Syslik: okolí hotelu - 20. 9. 2017 13:55

Hotel LTI se nachází v oblasti, kde bych řekla, že dávají lišky dobrou noc. Kolem je pár hotelů, z pláže jdou vidět na obě strany kopečky, ale ne nijak veliké. U vedlejšího hotelu se nachází zastávka místní dopravy, odtud se dá jet normálně autobusem na výlet neorganizovaný přes delegáta. My byli v hlavním městě Rhodos, cesta trvá cca hodinku.Na druhou stranu je město Lindos. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání