Napsat recenzi

Hotel nic moc, pláž a moře úžasné

Recenze hotelu Afandou Blu Hotel (ex Aelia Resort) *** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 336x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel nedoporučuji. Pláž a moře ano :-).

Ubytování  průměrně (3,3/5)

I přes naši žádost o ubytování ne v přízemí, jsme byli ubytováni do pokoje, který je zapuštěn cca 1 m pod úroveň okolního terénu a tím je zaručeno, že v pokoji budete mít za společnost rozmanitý hmyz. Určitě je nutné s sebou vzít biolit do zásuvky, jinak se nezbavíte ani komárů, snad lepší vzít i biolit ve spreji. Kromě této nepříjemnosti je ubytování dostačující, možná ve vyšších patrech je lepší. Ve sprše je nutné dávat pozor, abyste si nevyplavili celý pokoj, není zde žádná vanička, pouze cca o 5 cm snížená podlaha...

Největší komplikaci vidím v tom, že na první 2 noci nás s dalšími 8 turisty ubytovali do jiného hotelu do Kolymbie. Důvod nám nikdo nesdělil a slibovaná kompenzace se také nekonala.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo nám moc nechutnalo, někdy bylo nedopečené maso a spíše udušené, na snídaně chybělo jakékoli ovoce a čerstvá zelenina. Ale něčím jsme se vždy najedli, ale ne vždy si pochutnali.

Hned za hotelem u cesty na pláž je velký fíkovník, kde v září dozrávaly výborné sladké fíky. Takže chybějící ovoce u snídaně jsme si sami natrhali :-).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Pěkný hotelový bazén, každý den ráno je čištěný a je u něj příjemné posezení i večer, kdy Vás nic neruší. Personál je příjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Všechny nepříjemné zážitky vyvážilo krásné moře a téměř prázdná a rozlehlá pláž, to opravdu nemá chybu. Moře bylo průzračně čisté, oblázky (doporučuji boty do vody), dopoledne vždy bez vln a v září velmi teplé. Pláž je od hotelu cca 250m a je to opravdu kousek. Lehátka na pláži za 5euro za 1 lehátko.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Okolí hotelu nic moc, pěšky do centra Afandou je to celkem daleko, lepší jet místním vláčkem. Autobusová zastávka v Afandou je cca 30min. chůze od hotelu. Pozor na odjezdy místní dopravy - jsou pouze orientační. Doporučuji podívat se do města Rodos a do Lindosu, nádhera.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Kdyby hotel trochu vylepšili, na pokojích utěsnili všechny škvíry a do oken nebo dveří na balkon instalovali sítě, tak by byl pobyt bez obtěžujícího hmyzu mnohem příjemnější. A pak by také určitě měli vylepšit stravu. Jinak je hotel pro nenáročné a pro ty, kdo vyhledávají klidnou dovolenou bez večerní zábavy a klidnou pláž téměř bez lidí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání