Napsat recenzi

Hotel Sotiria

Recenze hotelu Sotiria (Řecko - Olympská riviéra - Nei Pori)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 247x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vila Sotiria Vila Sotiria
  • Vila Sotiria -  veranda před pokoji. Vila Sotiria - veranda před pokoji.

Předně je potřeba říct, že se vlastně nejedná o hotel. Hotel Sotiria je v Nei Pori také ale je to něco zcela jiného a je to na opačném konci.

My jsme byli v Sotirii, která je mezi hotely Iro a Grekas

Sotiria, kde jsme byli ubytovaní je spíše dvoupokojový byt v prvním patře domu, kde v suterénním bytě bydlí velmi příjemná stará řecká babička.

Přestože jsme neměli zaplacené jídlo, dvakrát nám jen tak zdarma uvařila, a nebo se spíš podělila s tím co uvařila pro sebe. Neumí sice ani slovo anglicky ale její přítomnost působila jaksi domácky a přívětivě. další patro v domě není a tak jsme tam byly vlastně s touto babičkou sami.

Ubytování  průměrně (4/5)

Celkem standardní ubytování typické pro Řecko.

Dva pokoje, 1x2 lůžka a 1x3 lůžka. Abysme tam byli sami jsme si trochu připlatili.

Čisté, ale uklízet si po sobě musíte sami. (To ale nebyl žádný problém. Alespoň nás tam někdo každý den nerušil)

Příjemné posezení na verandě společné pro oba pokoje.

Kolem domu si paní pěstuje papriky, bylinky a jiné.

Malá kuchyňka s plotýnkovým vařičem a ledničkou.

Koupelna se sprchou a vanou.

WIFI bohužel nedostupná. Ani ze sousedního hotelu nám nedali heslo, i když jsme jim chtěli zaplatit. V rámci cestovky, je ale možnost přístupu na WIFI zdarma u hotelu Grekas. (asi 20m od domu) (Pozor i hotelů Grekas je v Nei Pori více)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

My jsme měli stravování vlastní, takže nelze posoudit. V Řecku je poměrně draho a tak jsme si dovezli svoje, abychom ušetřili. Možností v okolních restauracích je ale spousty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Viz pole ubytování.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž je zcela písčitá a na koupání příjemná. Od Sotirie pláž začíná asi po 30m. Takže jste v podstatě přímo u moře. Já osobně dávám přednost místům kde se dá šnorchlovat a je zde co pozorovat a proto pro mě tato pláž byla fádní. Moře také nebylo příliš čisté ale tak to na písečných plážích bývá, že je voda trošku zakalená. Pro ty, kterým jde jen o koupání je to ale asi vhodné.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Z oken se díváte na parkoviště ale člověk na dovolenou nejde koukat z oken, hned před domem je příjemná taverna kde se domluvíte Česky, Srbsky, Anglicky, Řecky, Polsky, a snad desítkou jiných. Přestože je Taverna stále prostorově otevřená, nijak nás nerušili.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově se nám dovolená líbila protože jsme cestovali i na jiná místa. Samotné Nei Pori mě moc neoslovilo. Je to celé takové turistické a není zde nic původního. Chybí tomu jakási místní duše. Pokud to místo člověk ale bere jako výchozí místo na cestování, je to ideální. My jsme navštívili: Athény, Soluni, pohoří Olympos, Kláštery na skalách Meteora, vodopády v Edessa, horké prameny v Pozar.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání