Napsat recenzi

Ammos Suites Hotel, srpen 2019

Recenze hotelu Ammos Suites Limnos **** (Řecko - Limnos - Myrina)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 112x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Limnos je klidný ostrov, který jsme již dlouho chtěli navštívit. Je tu dobré koupání v moři a relativně hodně historických památek. Dovolená na Limnosu se vydařila a byli jsme tu spokojeni.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je pěkný, relativně nový, zařízení cca 5 let staré. Místnosti prostorné, obklady vkusně, dobře provedené, malba rovněž pohledná. Nábytek zachovalý. Kvalitní telka. Negativa: O plastové židle s doširoka stavěnýma nohama jsme neustále zakopávali, odpadkový koš s vloženým igelitovým pytlem nešel otevřít nožní pákou, dveřní police v lednici byly nefunkční, vstupní dveře šly zamykat jen velmi ztuha, osvětlení bodovými světly bylo početné, ale světlo z nich nedostatečné, pročež- po setmění- se pohled dal napsat jen v koupelně, jeden z vypínačů světla byl nefunkční, okenní závěsy se nedaly zatáhnout, stůl měl skleněnou desku, na kterou se nedal postavit horký hrnec. Hlavní problém byla páchnoucí voda ve sprše- z vodovodu, která ani po několikaminutovém odpouštění nepřestávala zapáchat. Nedoporučil bych ani umytí ovoce v této vodě. Voda tekla málo a v průběhu dne se několikrát stalo, že čůrek studené vody přestal téci úplně. To je prý obecný problém na ostrově. Pro citlivé klienty může být rušivá přítomnost cesty u hotelu, provoz, který není četný, leč stále rušivý, z cesty- večer a v noci- určitě uslyšíte. Rušili nás i sousedi z horní terasy (přímo nad námi), jejichž hovory do pozdních nočních hodin jsme blokovali špuntíky do uší. Kraválu z venku lze čelit puštěnou klimatizací, pokud vám nevadí její hluk, aj. další negativní následky. Vemte s sebou odpuzovače na komáry.

Obecně ale lze říci, že kvalita hotelového ubytování zde je nadprůměrná.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně formou bufetu jsou plně dostačující. Kdosi je tu v recenzích již podrobně popsal. Ranní hosteska vám k nim uvaří čaj nebo kávu- podle výběru. Vždy je k dispozici i sezónní ovoce, melouny nebo broskve. Večeře jsou špatné, většinou studené dovezené jídlo, i po ohřátí již nečerstvé, neřknu-li nechutné až odpudivé. Často jsou podávány žmolkovité zavlhlé hranolky, zatvrdlé špagety, zaschlé omáčky a maso v tvrdých špalíčkách, kteréžto flaxy jdou jen těžko rozžvýkat. Vychladlé jídlo pak plave v kalužinkách tuku, jehož pozření vás uzemní na celou noc a rána jsou pak plná bolestí bříška, říhání a ventilace větrů, které vás svým pachem nepříjemně zaskočí. Doporučení lze dát jen otrlým cestovatelům, schopným pojídat i uvařené podrážky vlastních pohorek. Pro každou večeři je na výběr ze dvou možností, vybírejte opatrně, vyhněte se především kalamárům a baklažánu a přibalte si živočišné uhlí!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Zdarma safe na uložení cenin, zdarma pomalý internet, velmi pěkný a dobře udržovány bazén, ke koupi předražená voda (5E/6 pět lahví). V Mirine koupíte ten samý šestipack vody za 1,65 E. Uklid více než dostatečný, výměna ručníků a povlečení každé 3 dny. Velice přátelský personál. Uklízečky Sofie a Fanny jsou vynikající ženské, pracovité a nápomocné. Ranní směna na jídlo je vynikající. Vše si organizuje menší, dobře anglicky mluvící lady, která nemá chybu. Je vstřícná, rázná a snídaně jsou vždy vkusně nabídnuté a těšili jsme se na ně. Servírování večeří si kočíruje divná Vůla. Tam to skřípe, nejen kvůli mizerné kvalitě večeří. V prostorách hotelu průběžně kontroluje provoz majitel, starší gentleman, velmi přátelský, který komunikuje v několika jazycích.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

V srpnu, v době naší návštěvy zde, byla voda v moři skvělá. Kvůli ní jsme přijeli a nebyli jsme zklamáni. V okolí je pěšky dostupno 5 pláží. Dvě malé a nekvalitní jsou přímo u nedalekého přístavu, cca 7 minut chůze, s kamenitým vstupem do moře. Plati, asi kilometrová písčitá pláž, velmi hezká, se nachází cca 15 minut od hotelu, do prava od hotelu- po příjezdové cestě zpět do Plati. Jsou na ní k dispozici veřejné slunečníky zdarma nebo tavernové slunečníky s lehátky za objednávku nápojů aj. Je relativně zalidněná. Do leva od hotelu se polními cestami dostanete na daleko lepší pláže, tj. 1.-na bližší MaBella Beach. Na ní jsou zdarma veřejné slunečníky (je jich asi 10). Vstup do vody po oblázcích, vezměte s sebou boty do vody, ale dá se i bez bot. Tato pláž se mně osobně velmi líbila. Vzdálenější ze dvou jmenovaných je 2. pláž Thanos. Prvotřídní písčitá pláž, asi kilometr dlouhá, široká, se vstupem do vody pískem. Se třemi tavernami, poskytujícími dvojlehátka se slunečníky za objednávku. Nejklidnější koupání je u prostřední taverny. Na Thanosu jsou i veřejné slunečníky bez lehátek- zdarma. Na pláž Thanos se rychlou chůzí dostanete za půl hoďky. Tak hezkou pláž jsem už dlouho neviděl.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je situován asi 10 minut chůze za turistickým letoviskem Plati- na samotě. V okolí hotelu není možnost nákupu. Minimarket je v Plati, asi 20 minut chůze od hotelu. Minimarket nabízí jen základní potřeby/potraviny. Velký nákup je možno realizovat v Mirině (několik supermarketů a menší tržnice s ovocem a zeleninou). Mirina je příjemné městečko vzdálené asi 4 km od hotelu, tedy cca hodinu pomalé chůze. Bez auta se tu obejdou jen zdatní chodci. Vzhledem k lokaci kotelu je třeba počítat se silnými sezónními větry až vichry, které málokdy během léta zmírní. Na Limnosu vichry fučí, i v hotelu, i na pláži! V Mirině je krásný přístav, ulička s obchody k nákupu suvenýrů a dárků a několik městských pláži velmi dobré kvality. Najdete zde vynikající taverny. Městu vévodí byzantská pevnost na návrší, v noci osvětlená, krásné místo k návštěvě a prohlídce bez průvodce a zcela zdarma (doporučuji zdatným chodcům!). Veřejná doprava v Plati neexistuje, v Mirině je sporadická a nedůvěryhodná. Taxík z Miriny do hotelu stojí okolo 10E (jedna cesta).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Ubytování v Ammos Suites není pro každého, nám se toto místo líbilo a klidně bychom se vrátili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Limnos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání