Napsat recenzi

Nemohu doporučit

Recenze hotelu Lesvos Inn Resort & Spa **** (Řecko - Lesbos - Paralia Pyrgi Thermi)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel v žádném směru neodpovídá inzerované kategorii**** Jedná se o starší hotel, který nutně vyžaduje celkovou rekonstrukci. Hotel možná někdy byl luxusní s kvalitními službami, ale v současné době je takováto prezentace zcela zavádějící. Hotel je provozován se snahou ušetřit za každou cenu všude, kde se dá, bez ohledu na spokojenost klienta.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Starší omšelý nábytek, vše velmi opotřebovaná a částečně poškozené / chybí například poloviny zástěny v koupelně atd./ místy plíseň na stěnách. hůře fungující klimatizace, zvláště u pokojů na konci větve centrálního rozvodu. Všude prach, který jedna stará paní již není schopna přez veškerou snahu uklidit.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Opět až zoufalá snaha ušetřit za každou cenu. Kuchař se sice snaží, ale musí používat ty nejlacinější suroviny , bůček, mleté maso, kuře. Z ovoce jen meloun. Bez ryb, mořských plodů, skopového a podobně ,což v" minimálně**** " hotelu člověk přece jen očekává. K smíchu už pak jen přijde vietnamský pangasius jako jedenkrát za pobyt servírovaná ryba. O snídani raději nemluvit, vajíčka a jeden druh sýru a něco jako luncheonmeat nejnížší kvality. Stejně tak nápoje - nejlacinější liomonády z Lidlu v nejhorší kvalitě, postmixové nápoje tak ředěné, že lze jen stěží poznat zda se ještě jedná o juice nebo již o čistou vodu. Z avizovaných alkoholických nápojů domácí provenience jen pivo, víno a Ouzo a jejich rozsah se dozvíte až těně před odjezdem, ne při objednání zájezdu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel nedisponuje prakticky žádným zázemím, kromě dětského koutku, z deklarovaných animačních programů jen 1x taneční pár s lationskoamerickými tanci a lx s řeckými tanci - prezentované jako řecký a latinskoamerický večer, kdy servírovaný Gyros opět z bučku. Personál vcelku ochotný, ale neprofesionální a je ho na takový hotel žalostně málo.

Jedna stará paní na úklid celého patra dělá co může, ale kvalitní úklid opravdu stihnout nemůže, zvlášť v takto zanedbaném hotelu.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Hotel má malou úzkou kamenitopísečnou plážičku přímo před hotelem, která je ale značně zanedbaná, lehátka omšelá a I při menším větru se prakticky nedá využít a je potřeba zajít kousek dál,asi 100 m, kde se již nachází opravdu písečná pláž s pohodlným vstupem do moře.

Pořád to stejné zanedbané, staré, neudržovné. Hotelový bazén se slanou vodou má špatnou filtraci a je občas ne zcela čistý. Vybavení starší, málo slunečníků a původních dřevěných lehátek s matracemii. Kolem se potulují tři toulaví psi a bohužerl stopy po hárající fence, která přespává na lehátku nikdo po celou dobu pobytu neočistil. V této oblasti často vanou severní větry a zde se ukáže největší nedostatek hotelu, který je situován na sever na otevřené moře a bazénová zona proti nim není v případě potřeby nijak chráněná. Přitom toto má poměrně jednoduché řešení ve formě průhledných zástěn které lze v případě větru stáhnout. Používají je oba sousední podniky - restaurace a bar Tropicana, který je asi 200 m od hotelu a který, i když jeho vybyvení také již lecos pamatuje, působí útulně přátelskou atmosférou a hlavně je chráněn proti silným větrům. Sem jsme také museli v případě větru s dětmi chodit. Samozřejmě již za platbu v hotovosti. Jinak na problém s nedostatkem lehátek si nemohu ztěžovat. zatím co v Tropicaně bylo plno, náž bazén zel prázdnotou, neboť kdo mohl prchal z hotelu do útulnějšího prostředí nebo autem do jiných částí ostrova.

Moře i bazén byly studené, za to hotel nemůže, ale jasně to ukázalo, že hotel **** nemá žádné zázemí a co jinak nabídnout.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Hotel leží na samotě, to jediné bylo z cestovní kanceláří uváděného popisu pravda. Minimarket ve vesnici a si 1 km a 1restaurace a 1 plážový bar do 200 m po pláži od hotelu - naštěstÍ!!!

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

V Řecku jsem byl již nejméně 8x. Pokaždé jsem byl více méně spokojený, drobné nedostatky se najdou vždy a člověk je přehlédne. Takový nepoměr mezi CK udávaným luxusním čtyřhvězdičkovým hotelem vhodným i pro náročnou klientelu a skutečností jsem ještě nezažil nejen v Řecku, ale ani nikde jinde ve světě. A lze v tomto případě jednoznačně hovořit o klamavé reklamě

Čekáte li jednoduchý starší omšelý hotýlek kategorie ** až *** s minimem služeb, prostou lacinou stravou, zanedbanou pláží s často vanoucími severními větry, bez animačních programů, odříznutý od světa a za hodně peněz, budete spokojeni. Čekáte li něco i jen o málo lepšího budete hluboce zklamaní.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání