Napsat recenzi

Studia Virginia, Anaxos, o. Lesbos

Recenze hotelu Virginia Studia *** (Řecko - Lesbos - Anaxos Skoutarou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 158x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Studia Virginia, Anaxos, o.Lesbos Studia Virginia, Anaxos, o.Lesbos
  • Klidná dopolední pláž v Anaxos Klidná dopolední pláž v Anaxos
  • Vítr, vlny... Vítr, vlny...
  • Večerní Anaxos Večerní Anaxos

Klidná, pohodová dovolená v poklidné vesničce, plné milých a pohostinných a usměvavých lidí.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Bydleli jsme v budově těsně u bazénu. Studia se skládají ze 2 budov, každá má 2 patra (přízemí a 1. patro), ve vedlejší budově se nachází suterénní místnost pro personál.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravovali jsme se sami. Ceny v minimarketech byly více méně stejné, dalo se vybrat. Ale na to, že je léto, malý výběr ovoce a zeleniny. Po pláži a mezi hotýlky jezdí soukromí prodejci a nabízí ryby, ovoce, zeleninu... Oproti minulým rokům se podražilo jídlo v tavernách a restauracích.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Pokoj velký, pohodlný, skromně, ale dostatečně zařízený (2 pohodlné postele, šatní skříň s velkým počtem ramínek), noční stolek, stolek s taburetem a velkým zrcadlem, kuchyňka ( lednice, vařič, topinkovač, kávovar, džezva, pánev, hrnec, talíře, hrnky,

sklenice a příbory pro 2 osoby, cedník, prkénko, odkapávač na nádobí - chybí ostrý nůž na krájení, houba na mytí nádobí, utěrka), koupelna společná se záchodem ( v koupelně u sprchovacího koutu, který je vskutku malý, není závěs, při sprchování pak bylo všude plno vody), velká terasa se stolkem a 2 židlemi. Dost slabé žárovky.

Bazén velký, čistý, ale přechlorovaný, lehátka u bazénu zadarmo.

Personál milý, příjemný. S úklidem se nepřehánělo, převlíklo se jen jednou, ručníky se vyměnily 3x. Koš z pokoje a hlavně ze záchodu jsme museli vynášet sami (vzhledem k velkým teplotám a následnému zápachu).

Venku na společné chodbě naproti dveřím do pokojů bylo vždy k dispozici koště a smetáček - milí hosté, je-li libo, zameťte si, což jsem dělala, ruce mi neupadly. :)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláž vedly 2 cesty: ta kratší dlouhá asi 350 m kolem menších hotýlků a studií a 3 "super"-minimarketů, ta delší asi 500 m kolem minimarketů, kousek po hlavní silnici kolem hospůdek, autopůjčoven, pak kolem soukromých pozemků, hotýlků, dalších 3 minimarketů. Pláž je velká, krásná, tmavší hrubý písek, vstup do vody docela pohodlný, ale přece doporučuji boty do vody (je tam těsně u vstupu plno kamínků, které dovedou potrápit nejen dětská chodidla). Měli jsme obrovské štěstí, oproti jiným lidem, co si stěžovali na studenou, dokonce ledovou vodu na plážích na Lesbosu, měli jsme krásně teplou příjemnou vodu, snad jen 1. den byla studená, jinak byla suprová. Poslední 2 dny byly nádherné velké vlny. Voda byla krásně čistá 2 první třetiny pobytu, pak byla bohužel kalná, špinavější. Byly vidět asi 5 druhů ryb. Lehátka a slunečníky 7-8 euro, při konzumaci třeba piva nebo frapé jste byli zákazníky té či oné taverny a měli jste lehátka po celý den k dispozici. Vodní sporty pochopitelně také byly za poplatek. Třeba 1 hod. šlapadlo 12 euro.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hledala jsem klidné prostředí, a docela se povedlo. Náš hotýlek byl klidný a přímo vzorný. Rámus, hluk, randál dělaly okolní ubytovací zařízení a hospody. Ale k dovolené, moři to asi patří. Kolem plno krásných palem stromů, květin, kvetoucích keřů. Z pláže j krásný pohled na město Molyvos jak ve dne tak v noci. Nejbližší obchůdek asi 20 m. Asi 30 m zastávka autobusu (můžete se dostat do Petry, Molyvosu a Eftalou). Asi 7-10 min. chůze na hl. silnici je vynikající pekárna (rodinný podnik).

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dlouho jsem váhala, kam letos k moři. A vůbec nelituji, že jsem vybrala Lesbos. Je zvláštní, okouzlující, neopakovatelný.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání