Napsat recenzi

Klid a pohoda

Recenze hotelu Michelles Studia a Apartmány *** (Řecko - Lesbos - Anaxos Skoutarou)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 184x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Řecka jezdíme často, pokaždé jinam a tohle byla nejklidnější a nejpohodovější dovča. Druhá polovina srpna a na pláži obsazená jedna ze tří řad lehátek a u bazénu většinou nikdo. V ulicích, obchodech i restauracích mírný provoz. Kdo nemusí moc lidí, paráda.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Celkem pěkné, postavené s Řeckou "pečlivostí". Ve všech oknech sítě proti hmyzu. I v balkonových dveřích. Z balkonů nebo od bazénu krásný výhled na zátoku, moře, střechy a zapadající slunce do moře. Ubytování ve svahu, ale kdo zvládne vystoupat do úrovně druhého patra, tak v pohodě. Vzdálenost k pláži podle výběru cesty 300- 500m, nebo jinak 6 - 10 min.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravování se neposkytuje, ale v okolí je dostatek restaurací. A nebo obchody a pekárna. Voda byla pitná naprosto v pohodě i bez převaření. Bez nějakých pachutí a příměsí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení je minimalistické. Míň už to nejde. My jsme měli dvoulůžkový pokoj. To znamená dva talíře mělké, dva hluboké. Dva příbory, dvě skleničky a dva hrnečky. Jeden rendlík a hlubší pánev. Dvě postele (pevné, nevrzací) skříň i s ramínky. Noční stolky se třemi šuplíky a toaletní stolek se dvěma. Ty šuplíky jsme ocenili. Na balkoně dvě židle a stůl. Chyběl nám tam sušák na prádlo. (většinou bývá). Personál v pohodě až na nerudného majitele (nebo co to bylo). Když vás pozdraví, můžete slavit. Obsluhuje pool bar. Za celý pobyt tam nikdo nebyl. (Postavil si penzion, ale lezou mu tam lidi). Zbytek rodiny uklízí, usmívá se i zdraví. Problémy je lepší řešit s nimi. Bazén pěkný, teplý a čistý. Jen po odchodu musí mít majitel lehátka a slunečníky v původní pozici. Jinak vrčí. (Ale to dělá celý den) U bazénu je zdarma WI-FI. Dosáhne do většiny pokojů i když slabě.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je písčitá, hrubozrnná. Boty do vody nejsou potřeba. Každých 30m je sprcha se sladkou vodou.Jen ta pozvolnost vstupu má své parametry. Pláž u vody (vlhký písek) cca 3m. Další 4m pro děti, potom 4-6 metrů pro dospělé a pak už pro plavce. Voda čistá, průzračná a teplota jak na Lesbosu. Ve vodě poměrně dost malých rybek, takže je na co koukat. Mušle, ježci, hvězdice možná na krajích u skal. V koupacím prostoru nic. Půjčovna šlapadel, motorový člun tahající různé nafukovací potvory, dětské hřiště i plážové hřiště se sítí. Lehátka se slunečníky zdarma pro hosty restaurací. 2x frapé = 6€ a lehátka na celý den.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Před hotelem je zastávka autobusu. Lokal bus pendlující mezi Anaxos, Petra, Molyvos a Eftalou. Jednotné jízdné 1,80€. Hned vedle je půjčovna aut. 150m vzdálená pekárna a vedle obchod. Cestou na pláž další tři obchody a kavárna. Nejbližší restaurace je do 100m a u pláže je celá promenáda plná restaurací. Za historií i kouzlem původního řeckého města se musí do Petry 2km i pěšky a nebo do Molyvosu autobusem. Je tu zeleno, Olivy, fíky, obdělávané zahrady, kozy, koně, oslíci i kráva. Ráno kokrhá kohout.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Ideální pro lidi hledající klid, teplo a moře. Nejlepší zapomenout hodinky a nechat čas a den jen tak plynout. bazén, káva, moře, večeře s ouzem a vínem, trocha hudby a klidný spánek. Pohoda a relax.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání