Napsat recenzi

Ráj na Lefkádě

Recenze hotelu Paradise Beach Hotel *** (Řecko - Lefkada - Nidri)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 486x
Recenze se líbila: 286 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • koupelna koupelna
  • pokoj pokoj
  • hotel - zadní část s parkovištěm hotel - zadní část s parkovištěm
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • snídaně snídaně
  • východ slunce východ slunce
  • hotel - přední část - foceno z lodi hotel - přední část - foceno z lodi
  • vodopád vodopád
  • oběd od majitelky hotelu oběd od majitelky hotelu

Jedna z nejkrásnějších dovolených, co jsme v Řecku zažili.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytování báječné - měli jsme dvoulůžkový pokoj s výhledem na kostel a hory, terasu, kde nás mile překvapil i sušák. Bylo tam čisto, výměna ručníků samozřejmostí, každý den vytřeno, ustláno. Klimatizace zdarma. Lehátka zdarma. báječné snídaně, milí majitelé, kteří se o nás starali tak, že se nám nechtělo ani domů.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Měli jsme jen snídani, ale majitelé vařili i přes den. K snídani každý den čerstvé pečivo, báječné ovoce, řecký jogurt - někdy ovocný salát, med, marmelády, müsli, lupínky. Ze slaného vajíčka každý den na jiný způsob, tác se salámy a sýry. K pití káva, čaj, 3 druhy džusů - každý den jiná příchuť, voda. Paní majitelka dělá nejlepší frapé na Lefkádě. Vaří i řecká jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Není to obrovský hotelový komplex s pěti hvězdami, ale k dovolené je tam vše, co má být. Báječný personál, sami majitelé, lehátka k dispozici, sprcha venkovní, parkoviště.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře krásně čisté, vstup do moře pozvolný, pláž oblázková, ale ani jsme nepotřebovali boty do vody, pláž je docela úzká, takže z lehátka do vody je to pár kroků. Lehátka a slunečníky zdarma pro hotelové hosty. Kousíček od hotelu vodní sporty, ale nevyužili jsme.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Byli jsme nadšení umístěním hotelu - je téměř v centru městečka Nidri, ale ruch z nočních ulic neslyšíte. V centru vše, co člověk potřebuje k jídlu, zábavě, krámečky,suvenýry, apod. Cca 3 km od centra jsou krásné vodopády, stojí za procházku třeba kolem sedmé večer, kdy už není takové teplo a jde se ve stínu hor. Jinak doporučujeme půjčit si alespoň na 2 dny auto a objet ostrov, krásné pláže a městečka stojí za to. A také výlet lodí na pláže, na které se jiným způsobem nedostanete, Lefkada je dost hornatá a zničené vstupy na pláže po zemětřesení r. 2015.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Super dovolená, určitě zopakujeme!!! Nedivím se, že tento hotel má jednu z největších návratností na Lefkadě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání