Napsat recenzi

Krásná dovolená na západním pobřeží Lefkády

Recenze hotelu Santa Marina Hotel *** (Řecko - Lefkada - Agios Nikitas)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 137x
Recenze se líbila: 97 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se nachází na kopci, což je asi největší překážka pro osoby s horší pohyblivostí. Celkový dojem z dovolené je super, ovšem především díky nádherným plážím, které se zde nacházejí.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

pokoj - na přespání stačí, nic moderního, ale čisto, úklid každý den, ve sprchovém koutu je jen závěs, takže jsme měly každý den v koupelně mokro

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

polopenze - klasické hotelové snídaně, večeře se dost opakují, každý den výběr ze dvou příloh, z toho byly každý den hranolky a nejčastěji špagety nebo těstoviny, maso bylo pro nás opakovaně celkem tuhé, chyběly mi polévky, které se nevyskytují ani v restauracích/tavernách (objevila jsem jen jednu), ovoce bylo k dispozici každý den u snídaně i večeře (především nektarinky a meloun), nápoje jsou k dispozici jen u snídaně, večer je nutné si nápoj objednat u číšníků, také nás u jídla často obtěžovaly vosy

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Na pokoji je k dispozici klimatizace a lednička

+ milý a vstřícný personál, bazén, krásný výhled na moře z jídelní terasy a z okolí hotelu

– hotel se nachází na kopci

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž v AN je menší, i začátkem září zde bylo plno, voda je ale krásná, čistá, plavou zde rybky

Milos - nejhezčí pláž, jakou jsem zatím navštívila, určitě stojí za to! Své kouzlo má také při západu slunce :) na pláž se dá dostat přes kopec, cesta zabere asi 20 minut (nedoporučuji pro kočárky nebo starší osoby), odbočku najdete asi v půlce uličky vedle jedné z restaurací, nám se procházka na pláž líbila. Pokud nemůžete využít značenou trasu, z AN jezdí lodní taxi asi za 3€, jen pozor na počasí, pokud je větrno a větší vlny, taxi nejezdí. Výhodou pláže je právě nedostupnost ze silnice, díky tomu zde nebylo moc lidí.

Kathisma - také krásná pláž s čistou vodou, je zde ale už více lidí než na Milos, ale místo si zde najdete, jelikož je pláž opravdu dlouhá. Nacházejí se zde také různé bary.

Pefkoulia - nás oslovila nejméně, pořád je zde ale krásná voda a místo se zde také najde, nějaké bary jsou zde také

Jinak asi jak je většinou zvykem, k dispozici jsou slunečníky a lehátka za poplatek, bohužel ale na pláži nejsou žádné veřejné wc, sprchy nebo přeslékárny.

Boty do vody nejsou potřeba, pokud vám nevadí ujít pár metrů po kamínkách.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Kopec k hlavní silnici sejdete za 5-10 minut

AGIOS NIKITAS:

městečko bych popsala spíše jako jednu uličku, ve které najdete mnoho taveren, 2 bary, obchůdky, zmrzlinu, zkrátka hladoví zde nebudete

najdete zde i tavernu To Steki s milou obsluhou nabízející menu v češtině

co se týče balených vod, je výhodnější si je koupit např. v hlavním městě Lefkada, kde vyjdou levněji

noční život je zde klidnější, vhodný zejména pro osoby vyhledávající posezení u jídla či drinku, žádnou párty zde nehledejte

+ milí lidé

– chybí pekárna

AUTOBUSY:

na zastávce je k dispozici jízdní řád i s odkazem na internetový rozpis, nevýhodou však je, že zde najdete jen čas, kdy autobus vyjíždí z první stanice, v kolik by měl autobus přijet na vaši zastávku musíte tedy odhadnout

platí se 1, 60€ za jednu jízdu, nezáleží, na které zastávce vystupujete

trasy: Kathisma beach - Agios Nikitas - Lefkada....zastaví vám i u pláže Pefkoulia

autobus většinou stavěl několikrát během cesty na různých místech i mimo vypsané zastávky, stačí se zeptat řidiče

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel má své výhody i nevýhody, žádný velký problém jsme neřešily, nejvíce bych ocenila personál a výhled z okolí hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání