Napsat recenzi

Stalis Hotel

Recenze hotelu Stalis Hotel *** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 704x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • nad postelí nad postelí
  • žaluzie žaluzie

Celkově zklamání. Nechali jsme se nachytat na popis, ve kterém bylo uvedeno, že hotel má nově zrekonstruované pokoje a hvězdičky tři plus. Dali bychom tři mínus, ta "rekonstrukce" se jim nějak vymkla, viz foto. Možná zrekonstruovali hlavní budovu, ale tam z českých účastníků nikdo ubytovaný nebyl. Nebyli jsme na dovolené poprvé, srovnatelně s jinými hotely stejné úrovně byl tenhle mnohem horší.

Ubytování  průměrně (3/5)

Několik budov. Hlavní s recepcí a barem pěkná. Dvě (o kterých víme) nic moc. Uváděných 60 m k moři pochopitelně od hlavní budovy, od dalších trochu dál, ale nebylo to tak hrozné. K moři 3 minuty pěšky. Stalida je malinké středisko poblíž větší Malie. Hotel je na jediné "hlavní třídě", která v době, kdy jsme zde byli nebyla nijak hlučná. Ale z druhé strany hotelu, cca 50 m je silnice, ze které byl dost hluk, hlavně v noci to bylo nepříjemné.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně denně úplně stejné, vajíčka na všechny způsoby, jogurt, trochu zeleniny a sladké lívanečky. Večeře se alespoň ob den točily, dalo se vybrat, chuťově ušly a jídla bylo dost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení dobré, klimatizace v ceně, uklízelo se pravidelně.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla krásná, písčitá s pozvolným vstupem, lehátka za 4 Eura na den

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí žádná velká romantika, od třetího dne jsme si půjčili auto a projezdili Krétu křížem krážem. To rozhodně stálo za to. Zkusili jsme půjčovnu v boční ulici hned za rohem, Eagle cars, neměli jsme problém. Autíčko olítané, ale cena dobrá a účel splnilo.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Do tohoto hotelu už ne.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání