Napsat recenzi

Aggelo Beach, Stalida, Kréta

Recenze hotelu Aggelo Boutique Hotel *** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 577x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na Kréte v letovisku Stalida sme boli už druhýkrát, takže čo sa týka tejto oblasti, tak spokojnosť. Od ubytovania sme však očakávali viac... (popísané nižšie). S delegátkou pani Monikou sme tiež boli spokojní.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Objednávali sme zájazd ako rodina s dvoma malými deťmi. Už pri objednaní sme boli upozornení, že nemôžeme dostať izbu v hoteli, pretože by sme sa do nej nezmestili - bola potrebná prísteľka pre staršie dieťa a detská postieľka pre bábätko. Ale že za príplatok 190 € môžeme mať izby dve. Za takýto príplatok sme teda aj očakávali trošku väčší komfort... Po príchode sme však boli ubytovaní mimo hotela v takých malých "bungalovoch", kde boli síce dve izby, ale steny ako keby ani neboli zapravené, bez stierky, iba namaľované... Izby boli veľmi tmavé, cítili sme sa ako v pivnici... Ak sme si chceli otvoriť dvere, tak sa na nás rovno pozerali ľudia, ktorí ležali pri bazéne, pretože bazén a lehátka boli hneď oproti izbám, cca 10 metrov... Takže žiadne súkromie... V kúpeľke bol na strope veľký plesnivý kruh, ktorý bol len zľahla premaľovaný bielou farbou (aj napriek tomu ho bolo dobre vidno). Inak bola kúpeľka v poriadku, na stenách pekný obklad, okrem toho stropu čisto... No a keď pršalo, tak nám v jednej izbe kvapkalo zo stropu rovno na posteľ (dosť intenzívne)... Majiteľka (alebo prevádzkarka, neviem čo vlastne bola) nám kázala posunúť posteľ - že však tým sa "všetko vyrieši a je všetko O.K."! A ešte sa tvárila, ako keby sme ju tým obťažovali a vyjadrila sa, že však čo chceme, keď sme za rovnakú cenu jednej izby dostali dve!! Tak potom neviem, komu išiel ten príplatok 190 €?? Takže od ubytovania, ktoré je určené práve pre rodiny s deťmi, by som očakávala určite viac...

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava bola priamo v hoteli, raňajky aj večere formou švédskych stolov, veľmi dobrý výber, chutné jedlá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Upratovanie každý deň, vymenené koše, posteľné prádlo,... V poriadku. Personál okrem pani majiteľky resp. prevádzkarky milý.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž bola cez cestu cca 50 m, veľmi úzka, malá, lehátko pri lehátku, tak sme chodili cca 500 m ďalej, tam bola širšia, bol tam aj voľný priestor, kde sa mohol starší syn pohrať s loptou alebo formičkami.. :)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je umiestnený priamo na dlhej promenáde, zároveň tam bol kľud (žiaden nočný ruch).

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Až na to ubytovanie je letovisko Stalida super, odporúčam. :) Živé letovisko, veľa obchodíkov, kaviarní,...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání