Napsat recenzi

Smartline Vasia Village

Recenze hotelu Vasia Sea Retreat Hotel (ex Vassia Village) **** (Řecko - Kréta - Sissi)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 352x
Recenze se líbila: 543 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Kamenitá, bohužel i dost krkolomná "pláž" u hotelu Kamenitá, bohužel i dost krkolomná "pláž" u hotelu
  • cca 900m se ofic uvádí, ale 
je o dost vzdálenější možná i 2,5 km--nejbližší písčito-oblázková pláž, ale nevadilo nám tam chodit denně. cca 900m se ofic uvádí, ale je o dost vzdálenější možná i 2,5 km--nejbližší písčito-oblázková pláž, ale nevadilo nám tam chodit denně.
  • detail přístupu do moře u hotelu
detail přístupu do moře u hotelu

Krásná dovolená!!! Naprosto vyhovující, čistý hotel i pro rodiny s dětmi, výtečné stravování, hodně milý personál. Jediné menší mínus byla kamenná pláž u hotelu, písčito-oblázková pláž je oficiálně cca 900m, ale ve skutečnosti je přes 2km určitě. Ale nevadilo nám ani trochu to chodit denně, i když jsme měli info, že jezdí pravidelně kyvadlovka zdarma. Jinak opravdu, krásné, křišťálově čisté moře....

Další mínus se ale týkal cestovní kanceláře ***********, kdy nezajistili na odjezd bus na letiště!! Ohlídejte si...Naštěstí si s tím poradil recepční hotelu, tímto mu velmi děkujem... Jinak služby cestovky na hodně dobré úrovni, dobrá posloupnost informací, vždy byli na telefonu i na mailu.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Super. Moderní pěkné pokoje s klimatizací.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Hodně pestrá výborná strava

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Dokonalé.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

U hotelu se mohou koupat jen poměrně otrlí-"pláž" je kamenná, ale moře nádhera, čisté, průzračné. Písčito-oblázková je cca 2,5 km.Ta by dostala pět hvězdiček určitě.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

I přes vzdálenost pláže jsme byli naprosto spokojeni, a příští rok plánujeme stejné místo stejný hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání