Napsat recenzi

Kréta - Palm Bay

Recenze hotelu Palm Bay Hotel *** (Řecko - Kréta - Sissi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 334 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené předčil naše očekávání. Když pominu hodnocení jednotlivých kategoríí které mají prostor níže - na Krétě se nám moc líbilo, se zapůjčeným vozem jsme projeli východní část ostrova a byli nadšeni. Hodní a přívětiví lidé, krásné výhledy, hezké malé tradiční vesničky ... prostě super dovolená.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Krásný hotel zasazen do krásného prostředí. V okolí hotelu zahrada / park s palmami a s možností příjemného posezení v houpacích křeslech ke kterým ještě stále chodí i obsluha i když je to trošku z ruky

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Velký výběr tradičních chutných jídel v dobré kvalitě. I když nejíme ryby, vždy byla možnost si vybrat.

Řecké zákusky nás vyloženě nadchly a moc chutnaly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení odpovídalo zaplaceným výlohám a ničím nepřekvapilo. Tak jak jsme viděli na stránkách, tak bylo na hotelu. Celkově čisto, útulno. Pesonál přívětivý a milý, vždy nám vyšli vstříct. Za 11 dní nás asi dvakrát překvapila paní uklízečka, ale to nebyl vůbec problém ;)

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláže spíše kamenité, ale to jsme v Řecku očekávali (narozdíl od jiných kverulantů kteří přijeli z naší republiky během našeho pobytu..) a tam kde je písečná tak většinou spousta lidí. Ale jak říkám, nic překvapivého. Moře sice ještě chladnější (aspoň osvěží) ale krásné a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Přímé okolí hotelu jsem již chválil - krásná zahrada, spousta palem, květin. V blízkém městečku Sisi je dostatek obchůdků a taveren k uspokojení potřeb nákupů, nebo návštěvy místního podniku.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Výborná dovolená kterou bych klidně ihned zopakoval ! Ale na světě je ještě spousta dalších míst kam bych se chtěl podívat ;)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání