Napsat recenzi

Matala Bay, Jižní Kréta

Recenze hotelu Matala Bay Hotel & Apartments *** (Řecko - Kréta - Matala)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 240x
Recenze se líbila: 200 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme v tomto hotelu před dvěma lety a nutno říci, že jeho úroveň výrazně poklesla. Sami se označují jako "rodinný hotel". Ještě předloni jsme se tam tak cítili, dnes už tomu tak není.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dostali jsme pokoj v prvním poschodí přímo u parkoviště. Když jsme žádali jiný, za 30 euro nás přemístili přes chodbu, kde jsme měli přímo před balkonem změť bzučících elektrických drátů a výhled na protější budovu. Kromě toho každou noc pouští recepční hlasitou hudbu, kterou je tam slyšet, a kterou vypne až k ránu. Pokoje jsou maličké a mají hlučnou klimatizaci, což je dost hrozné, když nemůžete v noci kvůli hluku nechat otevřené dveře na balkon.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo je dost slušné, ale malý výběr. Dříve aspoň obden podávali ryby, dnes už ani to ne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Kromě uklízeček personál už ani nezdraví, recepční dokonce na pozdrav často neodpovídají. Pokud chcete toaletní papír, jsou ochotní, u všeho jiného s vámi jednají jako s nepozvaným uchazečem o práci. Pokud by člověk byl na vozíku, má smůlu, protože bezbariérový přístup není ani k výtahu. Pokud tam přijede s malým dítětem, má smůlu, protože to, čemu říkají dětské hřiště, se skládá ze dvou houpaček a nalézá se mezi parkovištěm a hlubokým bazénem.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Písečná pláž je deset minut od hotelu. Pokud jde o polohu a okolí, je překrásná, ale bohužel neustále přeplněná a navzdory tomu, že letos získala modrou vlajku, také dost špinavá. Záchody jedny, o jejich čistotě a vybavení hanba mluvit. Vstup do moře pozvolný, ale podél celé pláže se táhnou kluzké kamenné plotny s ostrými okraji, takže vstupovat velmi opatrně! Nad pláží se na jedné straně tyčí skála s římskými hroby, které v šedesátých letech zabrali hippies (vstup pochopitelně zpoplatněný), druhá strana je lemovaná hospůdkami.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Kousek od hotelu po rovné silnici leží městečko Matala, které prakticky sestává z hotelů, apartmánů, taveren a obchůdků. Je to bývalé hnízdo hippies, kteří se sem ještě dnes sjíždějí z celého světa, někteří tu i žijí. Jinak lze v okolí pěšky jít buď na nejbližší skály, sousední pláž Red Beach nebo hodinu cesty na pláž Komos, případně tři čtvrtě hodiny do restaurace Mystical View s neuvěřitelným výhledem na západ slunce. Doporučuji spíš půjčit si auto a jezdit po ostrově, který je sám o sobě překrásný a pohostinný.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Kréta je nádherná, celkový dojem kazí jen pobyt v hotelu. Skutečně se velice zhoršil. Pro Čechy tam už zřejmě existují pouze pokoje v přízemí za recepcí a v prvním patře, každopádně malé a s mizerným výhledem. Ty nahoře, které mají výhled k bazénu či do hor, jsou vyhrazeny pro Němce. Rozhodně bych hotel nedoporučila vůbec nikomu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání