Napsat recenzi

Fragiskos hotel Řecko Matala

Recenze hotelu Fragiskos Hotel ** (Řecko - Kréta - Matala)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 156x
Recenze se líbila: 74 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel tvoří několik jednopatrových domů umístěných za vysokou zdí, která je chrání před ruchem ulice. Areál je rozdělen na dvě části. Přední - podstatně starší, kde jsou ubytováváni čeští turisté, potřebuje rekonstrukci. Zadní část - klidnější a nová, umístěná v hojné zeleni, je pro Francouze. V každé části je bazén s řadou lehátek a slunečníků. Ve předu je také venkovní bar, kde však při objednávkách z nabídky all inclusive, probíhá potupná selekce hostů podle barvy náramku. Červený = Čech = omezený výběr pouze v určených hodinách. Modrý = Francouz = bez omezení. Trochu trapné a nedůstojné.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Malé pokoje, skříně bez polic, ucpaný odtok v koupelně, papírové stěny, kde je slyšet téměř všechno. Zejména koupelna nutně potřebuje rekonstrukci. Trávili jsme na pokoji málo času, tak jsme se povznesli. Fén, který je součástí zařízení pokoje, si musíte vypůjčit v recepci. Informace o tom však nikde není. Mně to, na přímý dotaz, poradila animátorka. Co bylo fajn, byla WIFI. V budově vedle recepce byl ještě dobrý signál.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Hodně tepelně upravené zeleniny i zeleninových salátů. My jsme byli s jídlem spokojeni, na zelenině ujíždíme, avšak ke konci pobytu jsme už byli ze stále se opakující nabídky dost přesyceni. Maso se zlehka obměňovalo. Kuře, kousky vepřového nebo hovězího, případně kousky ryb. Za mě si vybere každý. Denně možnost těstovin, k večeři piza. Ovoce, sladkosti, zmrzlina k obědu i k večeři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

První dva dny po příjezdu, byly na hotelu dvě animátorky. Podobné atrakce nevyhledáváme, tak jsme byli rádi, že děvčata tak brzy svoji činnost ukončila. O bazenéch jsem již psala. Úklid v naší části hotelu byl OK. Paní byla milá, usměvavá, pokoje udržovala čisté. Za barem se pohyboval zvláštní týpek. Nepřítomný výraz, občas se díval přes nás. Žádný úsměv a minimální ochota. Ovšem pozor! Pouze pokud jste měli onen potupný červený pásek na ruce. Někdy místo vyřízení objednávky začal skládat nádobí do myčky, případně vytírat. Pokud však přišel zákazník označený modře, byl ochodný a vyloudil i úsměv.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je opravdu kousek od hotelu, přejdete pouze přes parkoviště, které však na pláži vůbec nevnímáte. Možná proto, že je opravdu hoooodně plná. Řada slunečníků a lehátek. V tento čas 8 euro komplet: 2 lehátka + slunečník. Pláž je písčitá, čistá, uklízená i během dne, při břehu přechází v oblázky. Voda průzračná. Občas větší vlny, sem tam to s někým pěkně cvičilo. Břeh se dost pruce svažuje dolů. Tato pláž je proto za mě nevhodná pro malé děti. Okolí pláže je malebné. Vysoké kopce, na které doporučuji vylézt. Úžasný výhled. Populární pláž Red beach nás nenadchla. Malá a dost přeplněná. Doporučuji půjčit si auto a dojet na jih do Kaloi Limenes. Dlouhá, prázdná pláž, průzračná voda, bezvětří, i když v Matale foukalo. Příště bych jela asi spíš tam.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Vesnička Matala je kouzelná, hlavně večer. Hudebníci, bary, taverny, obchůdky, obrázky. Pokud máte chuť a potřebu korzovat i jinam, není moc kam. Matala je oblast dost uzavřená a izolovaná. S tím je třeba počítat. Klidný odpočinek tam však najdete. Duch Hippies je stále udržován s trochou nostalgie. Je to příjemné.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Ten, kdo má rád klid bez hlučné hudby, bude na tomto místě spokojený. Pokud upřednostňujete blízkost pláže před luxusem hotelového pokoje, a povznesete se nad barovou selekcí, budete se vám tu líbit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání