Napsat recenzi

dovolená v Matale

Recenze hotelu Fragiskos Hotel ** (Řecko - Kréta - Matala)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 690x
Recenze se líbila: 358 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v Matale byla jedním slovem prostě úžasná. Než jsem se pro Krétu a hotel Fragiskos rozhodla, prohlédla jsem si fotografie a přečetla recenze. Nechápu ty,co si stěžují. I popis CK odpovídá,takže každý si může předem zjistit,co ho asi čeká.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

skromné,ale dostačující. Pravidelná výměna ručníků,každý třetí nebo čtvrtý den výměna povlečení,denní úklid,na to,že ráno odešli, v poledne si udělali kafe a večer se přišli vyspat,ubytování stačilo.A zbytek noci jistily špunty do uší.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo úžasné,neskutečně dobré,veliký výběr,za 12 dnů jsme nestihli ochutnat všechno. Do jídelny většina z nás chodila s fotoaparátem a fotily si stoly s nabízeným jídlem,protože hrály všemi barvami a škoda,že nešla zachytit vůně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

personál milý,ochotný,ale všechno klapalo,takž jsme ho ani nepotřebovali. Animační programy nejsou, v objektu je bazen pár kroků od baru,takže dobrá kombinace.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Písčitooblázková pláž kousek od hotelu,vstup do moře místy většinou kamenitý,je vhodné hlavně pro děti vzít obuv do vody,k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek,voda nádherně čistá,ale často jsou vlny a na Krétě vůbec se musí počítat s větrem,na který si ale za dva dny zvyknete.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Matala je malé městečko,spíš typická řecká vesnice,všechno je blízko,obchůdky,spousta taveren,je to místo pro romantiky a ty,co si chtějí odpočinout od města. Delší vycházky jsou malé horské túry-takže bytelnější obuv určitě s sebou,dostat se na tzv. rudou pláž vyžaduje výstup a přechod přes hory. V Matale je minimálně 5 půjčoven aut,takže můžete projet celou Krétu.A vidět večer osvětlené skalnaté pobřeží a svítící hospůdky vytesané do skal,je nezapomenutelný zážitek.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Nechala jsem v Matale kus srdíčka a určitě se tam vrátím. Je tam nádherné moře,sluníčko,teplo,milí lidé,kteří stále dodržují tradice,výborná kuchyně a určitě nebudu řešit,že nemám na pokoji fen nebo hrnek na kafe.Všem Matalu a Fragiskos doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání