Napsat recenzi

Dovolená 2015

Recenze hotelu High Beach Resort & Spa **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 613x
Recenze se líbila: 352 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotel, velmi ochotný personál, jídlo dobré. Oblast Malia poněkud hlučná a přeplněná puberťáky na čtyřkolkách. Pláž docela malá, v sezóně může být problém s kapacitou lehátek a slunečníků, stejně jako s kvalitou vody v moři. My měli zájezd jako last minute, takže za danou cenu si opravdu nestěžujeme. Nicméně pokud bych zaplatila plnou katalogovou cenu, tak bych asi tak nadšená nebyla :).

Ubytování  průměrně (4/5)

Bydleli jsme v pokoji nejnižší kategorie, ale i tak to bylo pěkné. Nevýhodou byla menší postel a měkká matrace, nicméně pokoj i koupelna byly dostatečně velké. Chyběl balkón. Klimatizace OK. Určitě doporučuji s sebou repelent do zásuvky (na noc). Povlečení měněno asi 3 krát, ručníky obden.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo bylo dobré, opravdu velký výběr. Na snídani kuchaři připravovali různé pokrmy z vajec, bylo dost zeleniny i ovoce, dalo se za 10 dnů skoro každý den vymyslet něco jiného. To stejné na obědy a večeře. Převažovala však řecká kuchyně. Měli výborné polévky, řadu dezertů. V plážovém baru byl salátový bar a u bazénu sendviče. Čeho bychom uvítali víc je ovoce během dne a delší doba pro obědy (13 - 14:30) a večeře (19-21). Pokud by byla plná obsazenost, myslím, že by byl problém s místem (k hotelu patří ještě annex Miramare a klineti využívají AI v hotelu High Beach).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál byl velmi milý a ochotný, neustále se usmíval, zdravil, nebyl problém s doplňováním švédských stolů ani s úklidem stolů po jídle. Také úklid pokojů byl OK. Plážový bar také fungoval dobře, stoly utřené a uklizené.

Co mi velmi vadilo, že i přesto, že jsou vyznačené kuřácké a nekuřácké zóny, hosté to nerespektují a personál to nijak neřeší. Takže se vám stane, že si k vedlejšímu stolu sednou 4 kuřáci a místo večeře hulí jednu za druhou...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž relativně malá, některé dny byl problém najít lehátko a slunečník. Řešili jsme to procházkou a zablokováním před snídaní (asi jako většina). Na pláži čisto, večer ji uklízeli. Moře relativně mělké, písčité. Vhodné pro děti. Některé dny však dost foukalo a byly velké vlny. Tento hotel je chráněn ostrůvkem, ale na vedlejších plážích (cca 150 - 200 m vedle) bylo dost chaluh. Takže z okolních pláží tato byla asi nejčistší.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Cca 300 m od hotelu začíná rušné centrum Malie, spousta barů, restaurací, obchůdků. Mladí se prohání na čtyřkolkách, což je nejen rušné, ale také to dost smrdí. V noci bylo dost diskoték, ale při spaní to určitě nerušilo. Spíš chybělo místo na příjemnou podvečerní procházku. Bohužel není promenáda ani kolem vody, všechny ulice vedou kolmo k moři. Dalo se jít pouze po písku kolem moře. Jinak v okolí je možno půjčit auto nebo si zařídit jakýkoliv výlet. Určitě to vychází levněji než fakultativní výlety a půjčení auta od CK.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pro ty, kteří nehledají aktivní dovolenou, ale jedou relaxovat k moři a bazénu, je to určitě OK. Musí se ovšem smířit s hotelem plným lidí. Tento hotel bych doporučila spíše těsně před sezónou nebo po ní. Nicméně není nic zásadního, kvůli čemu bych řekla "zde nejezděte". Je to spíš na preferencích každého - toto byl náš první all inclusive a spíš budeme preferovat zase něco na vlastní pěst :).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání