Napsat recenzi

Katastrofa - vyhozené peníze

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 1 509x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tato dovolená = katastrofa a vyhozené peníze - viz. strava. Kupovala jsem zájezd na last minute, nepřečetla jsem si recenze, velká chyba. CK nejde o spokojenost klientů, ale hlavně o peníze. Nechápu, když si tolik turistů stěžuje na infikované jídlo nebo pití, proč CK neustále vozí do této destinace turisty. Zřejmě dobrá cena ze strany hoteliéra. Po příjezdu jsem napsala velkou stížnost na CK. Dostala jsem odpověď, že jsem jediná, která si u CK příp. delgátky stěžovala a tedy střevní potíže nevznikly z důvodu jídla nebo vody. To mě opravdu zvedlo ze židle, jelikož spousta turistů si nechali prostřednictvím delegátky CK zavolat místního lékaře a spousta turistů si stěžovala. Proto za mě s CK ***** už nikdy !!! Věřila jsem, že CK tohoto jména by si nikdy nedovolili takto hazardovat se zdravím lidí a hlavně s jejich spokojeností, ale hodně jsem se spletla

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytovací komplex je rozdělený na dvě části. Hlavní budova a vedlejší. My jsme byli ve vedlejší. Později jsme se dověděli, že ubytování ve vedlejší budově je pro Čechy a Poláky. Ostatní turisté jsou v hlavní budově, daleko lépe vybavené a čistější. Několik českých turistů, které jsme poznali, si u delegátky stěžovali a pokoj jim byl vyměněný. My jsme si nechtěli kazit dovolenou dohadováním. Koupelna hodně malá, plíseň. Jinak docela dobrý. Ovšem pokud si někdo myslí, že bude ubytovaný na pláži, velký omyl, alespoň co se týká vedlejší budovy - hlavně pro rodiny s malými dětmi.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Katastrofa. Hned po příjezdu nás varovali ostatní Češi (je jich v hotelu hodně), že mají střevní potíže. Raději jsme nakoupili balenou vodu a ani zuby neumívali vodou z kohoutku. Avšak pití, které nabízí je z automatů, kde předpokládám, používají místní vodu. Na kávu jistě nepoužívají balenou či převařenou vodu. Nechápu tedy upozornění CK, ať turisté nepoužívají místní vodu. První noc dcera - 5 let celou prozvracela, já následně dva dny neustálý průjem a strašná bolest žaludku, manžel o den později. Po příjezdu dcera ještě další týden měla průjem. Na každém rohu si turisté stěžovali, jak jim je špatně. Až jsem přijela domů, četla jsem recenze hotelu a tyto problémy byly v hotelu již v loňském roce. CK tedy o problémech věděla, ale neustále tuto destinaci nabízí. Když zakoupíte dovolenou na 7 dní, počítejte, že si užijete max 3 dny. All inclusive nemá absolutně smysl. Od druhého dne jsme jedli jen suchou stravu, vodu si kupovali. Navíc já těhotná, CK jsem na tuto skutečnost upozornila, vyloženě hazardují se zdravím turistů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Docela mě překvapila informace od delegátky CK. Po datazu na možnost půjčení auta nabídla zprostředkování služby za 60,- eur / den. Přitom půjčovny v okolí hotelu nabízeli půjčení za cca 30-35 eur. To bych ještě brala, cena smluvní. Ale delegátka hned dodala, že s jinými půjčovnami bývají potíže, oberou turisty o peníze v případě použití karty atd. a v případě těchto problémů ji nemáme kontaktovat, protože ona komunikuje pouze se svoji "předraženou" autopůjčovnou. Na co tedy paní delegátka je, už nedodala. My jsme vyděšeni půjčili auto v běžné autopůjčovně, kde vše problěhlo bez problémů, nikdo po nás nechtěl peníze navíc. Vystřídali jsme dvě půjčovny a spokojenost. Určitě nevyužívat předražených služeb CK

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Jediná výhoda - slunečníky bez poplatku. Pokud jste ubytovaní ve vedleší budově na pláž musíte docházet. Není to daleko, ale ubytování na pláži to tedy zdaleka není (pokud máte malé děti).

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Průměr

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

viz. výše

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání