Napsat recenzi

Villa Maria Řecko Gouves

Recenze hotelu Villa Maria *** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 665x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu se mé počáteční obavy úplně rozplynuly. Ubytování, strava, pláž a služby vše, jak bylo slíbeno.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování Villa Maria pěkné, střední třída, vše čisté, každý druhý den čisté ručníky i povlečení, okolí perfektně udržované. Ve vybavení pěkná lednička, varná konvice i malý dvouvařič.

Koupelna čistá, závěs ve sprch. koutu by mohl být až do sprchy, voda pak odtéká mimo !

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

All inclusive naprosto úžasné, každý si mohl vybrat, nic nechybělo.

Každé ráno navíc čerstvě pečené palačinky, spousta ovoce, jídlo okamžitě doplňovali, nikdy nic nechybělo. Večer live čerstvě pečené maso ( steak vepřový, kuřecí apod.)Personál restaurace velmi ochotný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení Villa Maria pěkné, čisté, okolí bazénu každý den udržované, možná lehátka a slunečníky zdarma. Klimatizaci jsme si zakoupili, k sejfu jsme důvěru neměli, byl trochu staršího data a na klíč, chtělo by to renovaci. V noci naprostý klid, je možné, kdo bydlel v pokojích k ulici a neměl klimatizaci a větral, tak měl hlučněji. Ale žádná katastrofa.

Vybavení hotelu Aphrodite - přístupová hala pěkné, chyběly však zde nějaké reklamní letáčky.

Bazén a jeho okolí velmi hezké, vybavené velkými slunečníky, což bylo šikovné. Sportovní vyžití dostačující. 1. podz. podlaží velmi hezky řešeno, možnost případného osprchování, toalety a průchod na pláž a zpět, aniž by se muselo chodit přes hotel-recepci.

Při odchodu z pláže, sprchy ihned zkraje hotelu u bazénů.

Absolvovali jsme výlet do Heraklionu + histor. muzeum + výlet Knossos. Naprosto úžasné, delegátka Martina Štěrbová perfektní, výklad super. Jediná vada byla na straně organizátorů, objížděli jsme různé hotely, aby nás byl plný autobus, cca 45 min zdržení, prohlídka Heraklionu byla pak bohužel jen v letu, což je škoda. Delegátka Jana ochotná,

při příjezdu O.K., k odjezdu za námi nepřišla, nebyla ani na letišti, takže byl trochu chaos, ale už jsme se navzájem znali, tak jsme to zvládli, nic jiného nám nezbylo :-(

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž je skutečně ihned vedle hotelu - cca 10 m přes silnici, která dělí hotel od pláže.

Písčitá pláž s velmi krásným pozvolným vstupem do vody, cca 15 m. Vhodné pro děti.

Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Pláž je v menší zátočině, moře je klidné.

Kdo má potřebu vyplavat na otevřené moře, mimochodem zde byly velké vlny, tak nebyl problém. Slunečníky se nám zdály hodně malé, rákosové, pod těmi stín opravdu nebyl.

Ideální je ležet u bazénu na lehátku, jít se vykoupat do moře a zpět. Plážový bar je v těsné blízkosti.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Samotné okolí hotelu krásné, spousta květeny, velmi pěkné. Pokud si člověk vyrazí na procházku, tak vidí menší paradoxy, kdy vedle luxusního hotelu je jakési zbořeniště.

S tímto se ale člověk setká snad opravdu všude. Nákupní centrum, kousek od hotelu, jedna velká hlavní třída, kde se dalo koupit téměř vše. Od plavek až po klasické zimní boty :-) Místní obchůdek hned vedle vilek Villa Maria dostačující, dobré ceny. Pokud máte All inclusive věřte, že si nepotřebujete koupit k jídlu a pití takřka nic.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pobyt velmi příjemný, naprostá spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání