Napsat recenzi

dovolená s ročním dítětem

Recenze hotelu St. Constantin Hotel ***** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 608x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla to naše první dovolená s ročním dítětem - takže pro mě jako pro matku hodně předodjezdového stresu. Obecně je konec září již chladnější a hodně fouká (ale i tak příjemná telota 25°C), a tak dostat našeho prcka do moře bylo nemožné. Taky hned dostal rýmu... Ale jinak jsme si to moc užili! Doporučuji zainvestovat, a pokud si chcete odpočinout jako pár a být chvíli sami, vezměte s sebou taky babičku... :-)

Doporučujeme přikoupit nadváhu zavazadel - my měli na 2 osoby 15Kg á zavazadlo neb roční dítě nepočítají. Přikoupili jsme 8 kg tam i zpět a stačilo to (tedy měli jsme trochu nad, ale nikdo to neřešil) - na letišti poplatky za nadváhu o dost mastnější než předem přes cestovku - doporučujeme!

Ubytování  průměrně (4/5)

Perfektní personál! Vstřícný a k dětem velice ohleduplný! Pokoj s koupelnou čistý. Kyždý den ustýlali a vyhazovali koše. Výměna ručníků cca po 3 dnech. Wifi a ručníky na pláž či k bazénu za poplatek. Voda v bazénu spíš studená, ale dalo se. Hotel zajišťoval u "horního" bazénu každodenní program (cvičení, zábava...). Bezva byl bezbariérový přístup a výtah. Jen bezbariérový přístup řeckého typu je tak akorát pro kočárky a kufry - takže vozíčkářům a osobám se sníženou pohyblivostí bych tento hotel určitě nedoporučovala.

Na pokoji k dispozici rychlovarná konvice, 2 skleničky, 2 šálky, lednička. Elektřina jde jen, když jste na pokoji - máte zasunutou kartu u vstupu. Tzn. když máte 1 kartu a chcete odejít pryč s chůvičkou, která vám nefunguje na baterky, tak máte smůlu...

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Pokaždé velký výběr. Dospělák si vybere vždy. Pro roční dítě už méně vhodné... Tedy pokud jste rodiče, co nechtějí slevovat ve stravovacích zvyklostech a nemáte dítě zvyklé na dospěláckou stravu... Místní pečivo a jogurt třeba našemu malýmu vůbec nejeli, ale jiné děti zase problém neměly. Perfektní bylo ovoce! V restauraci mají mikrovlnku na ohřev skleniček,dětská židlička a čisté nádobí taky není problém. Doporučuju vzít obídky od nás. V krámě koupíte jen od 6.měsíce jeden druh nějakýho obídkovýho blafu od Nestle (nic víc) a to tedy náš prcek fakt nejedl, takže když nám došly vlastní zásoby, pytlíkovali jsme to z restaurační nabídky, jak se dalo... Kašičky v obchodech mají pouze mléčné. Ovocné příkrmy v pohodě. Jen to trochu leze do peněz. Jinak cca 1 km a na dobré doptání je k dispozici zásobená lékárna - mají tam i nočníky.

- jinak víno, pivo u jídla kdykoli

- džusy a nápoje z postmixu jsou umělé náhrašky ale výborné mají místní limonády!

- stravování jen v předepsanou dobu, někdy to je docela fičák se vystřídat, když vám třeba dítě spí na pokoji, ale dá se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

- lednice s mini mrazákem

- rychlovarná konvice

-2 sleničky a 2 šálky

- dětská postýlka na objednávku předem - počítejte s variantou alá cestovní postýlka (nečekejte dřevěnou s ohrádkou). Na přikrytí mají klasické prostěradlové kapsy / i pro dítě. Takže spací pytel s sebou.

- wifi za poplatek

- personál super! Velmi vstřícný a milý! K dětem velmi tolerantní.

- dětské hřiště - kryté před sluncem, trochu přetláskané, ale zabaví.

- dětský bazén má hloubku 85cm, brouzdaiště hotel nemá

- 2 bazény pro otužilé dospěláky

- kostelík i v areálu hotelu, večer je v něm reprodukován chorál a meditační hudba

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pro dospěláky žůžo - teplota 25°C koncem září, 100m od hotelu, super vlny na blbnutí!

Pro děti - cca 15 min po popřeží (1km) na pláž v umělé zátoce - bez vln.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

15 min pěšky nad hotelem hlavní silnice s autobusovou zastávkou pro výlety po vlastní ose (velmi jednoduchý systém + levný) - klimatizovaný autobus se zavazadlovým prostorem třeba na golfky (ty neúčtují) :-)

markety v okolí OK - skvěle vybavený je vpravo směrem od hotelu k moři.

10 min - kostelík

půčovny aut - 30-40E/den

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Vemte s sebou pohodovou babičku/kouzelného dědečka na hlídání a užijete si to. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání