Napsat recenzi

2*, sem spis ne nebo hodne levne

Recenze hotelu Diogenis Blue Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 240x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

More je nadherne, modre a ciste.Ale jinde nez pred hotelem. Pro deti a mene pohyblive zcela nevhodne. Gouves je spis jakasi turisticka vesnicka, s blizkosti aut. zastavky a moznosti kamkoliv i vyrazit. Hotel, zvenku celkem hezky, bazen cisty. Restaurace osuntela, uklizi, ale ze stareho nove... spinave zidle, jidlo spis prumer zezacatku, od cca 3.dne uz to nejde jist, mastne, nekvalitni a to hodne. Desert-umelohmotny kosicek s lzickou rozredene ala Nutelly apod.. Co je nejvetsi prusvih, je hluk temer celou noc, prostor pred recepci je spis jako spolecenska mistnost, takze kdyz mate pokoj sice s vyhledem na more... tak vam garantuju, ze oka nezahmourite. Hlavni drevene dvere, rany jak z dela, ruska klientela, ktera nikdy nespi, radia, hudba, tv bez prestavky i ve 4 rano. Pokoje u bazenu jsou na tom obdobne, hudba do noci... pokud jedete kalit, ouzo, vino, konak v cene. Pokud chcete nekdy spat, moc to nejde. Jinak Kreta nadherna, hodne cestujem i po svete, spis nizkonakladove a tohle mel byt odpocinek. Priste rozhodne jiny hotel a rovnou na jih Krety! A verte, ze spis negativni recenze jsou pravda. Ja jsem na ne nedala... bohuzel.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotelova klasika, starsi, ale ucelne a ciste.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Hranolky, spagety, hranolky, spagety, meloun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personal prijemny, ale zadna velka snaha.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Nadhera!!! Ovsem ne pred hotelem! Necekejte lehatka a pozvolny vstuo. Hromada travy, chodili jsme jinam. Pisecna plaz s mirnym vstupem do vody cca 5 min. Lehatka 6 Eur.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

... turisticka vesnice, nepreplneno v zari, spis to brat, ze se jede clovek vykoupat a je teplo. V miste zadne velke vyziti, radoby klidne, nebyt baru tesne u hotelu... skoda

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

... turisticka vesnice, krasne more, hotel uz nikdy, i kdyby jen kvuli tomu vecnemu rambajzu 24 h denne a to snesu dost:-). Zadna snaha o nejake pohodli hostu. Najisr, napit, zaplatit, odjet, neremcat... dalsi...Ale at jen nekritizuji, hezky udrzovany bazen v hotelu a uklizi, takze cisto.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání