Napsat recenzi

Apartmány LAMBRAKIS CLEVER

Recenze hotelu Apartmány Lambrakis Clever (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 862x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení předchozích recenzích jsem si říkala, že to nemůže být tak hrozné, jak se píše. Nejhorší jednání a ubytování, které jsem kdy zažila. Majitel bydlí v přízemí, kde chová mnoho koček, které tam nechávají své výkaly. Slovo uklízečka jim nic neříká. Nastěhovali nás do pokoje a v posteli byli cizí černé vlasy a bordel všude kolem nás. Koš tam byl pouze u toalety, který nikdo nevynášel.

Pán byl velice arogantní a 2x nás nutil se přestěhovat. Nám se to vůbec nelíbilo. V okolí Kata Gouvesu vůbec nic k vidění není - ošklivé pláže opravdu velké vlny. Radím jeďte do Rethymna nebo Chanie či na jih. Zde jsme strávili zbytek dovolené,kde jsme zažili ty nejkrásnější chvíle.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ráno jsme se museli vystěhovat do 12 h a večer jet (20:00h). Vůbec nás majitel neupozornil, že nám celé to dopoledne do 12 vypne vodu!! Neměli jsme čím splachovat, umýt se či vyčistit zuby. A když jsme mu to řekli odvětil: To je problém v celém hotelu. Jelikož nevěděl, že jsme si tam udělali kamarádi, kteří nám potvrdili, že jim voda a toaleta funguje.

Majitel je nepříjemný a vůbec ho nezajímá, že zákazník se nemá, kde ráno umýt nebo vykonat ranní potřebu. Po 12h nám bylo řečeno, že se nám o zavazadla postarají dali je jen pod schody, když jsme měli odjet nám je kočky pomočili.

Majitel nám řekl, že se nám neztratili, že jsou v pořádku a že nám umyje hadicí. Bohužel kočičí moč bohužel jen tak člověk neumyje a nehorázně to zapáchá. Pak na nás začal křičet, co si to dovolujeme, že jsme si to udělali sami. Co člověk zmůže nic. Nyní čekáme, jak se cestovní kancelář ***** vypořádá s tímto problémem.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

bylo ve vedlejším hotelu cca 300m, kde tedy vařili uplně výborně. Největší plus na dovolené. Bohaté. Vše včas doplňovali, luxusní servis! Nic nemohu vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení? Bohužel co tu bylo napsané nic tam nebylo. Klimatizace vůbec nebyla a byla dost potřebná. Museli jsme si v noci větrat. Nejhorší bylo ráno, kdy nás věděli štípance od komáru. Fén nebyl, wifi - placená za 6 E na den. Bazén, který byl špinavý a nějak divně oplocený.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je sice blízko, ale taková nijak uspokojivá. Krásné pláže byly tak 20 km dál, takže radím ubytujte se v Chanii nebo Rethymnu, zde je to nádherné.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu jsou jen taverny nic zajímavého je to malé městečko a pár krámků.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Kdybych měla ještě jednu šanci tak bych se znova tady nikdy neubytovala. Jsem hluboce zklamaná z dovolené na kterou jsem jako studentka celý rok pracovala. Věřím, že tyto recenze nepodceníte a určitě si vyberete jiné ubytování.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání