Napsat recenzi

Jedna velká katastrofa

Recenze hotelu Blue Sky Hotel *** (Řecko - Kréta - Ierapetra)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 146x
Recenze se líbila: 186 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Noční návštěvníci pokoje Noční návštěvníci pokoje
  • Ulic na které je hotel Ulic na které je hotel
  • Hotel v reálu Hotel v reálu
  • Pláž u hotelu, nepatří hotelu a tak je zde velké množství místních obyvatel Pláž u hotelu, nepatří hotelu a tak je zde velké množství místních obyvatel
  • Ventilátor dodaný místo nefunkční klimatizace Ventilátor dodaný místo nefunkční klimatizace
  • Sociálka na pokoji Sociálka na pokoji
  • Otevíráni dveři u bezénového wc Otevíráni dveři u bezénového wc
  • WC u bazénu WC u bazénu
  • Dveře od wc u bazénu Dveře od wc u bazénu
  • Vstup na wc u bazénu Vstup na wc u bazénu

Pozor při koupi zájezdu na tento hotel, prezentuje se jako hotel v kategorii 4*, ale na této úrovni má pouze jen několik málo pokojů. Za pokoj v hotelu si musíte připlatit. Jinak dostanete ubytování ve vedlejších budovách a ty nemají hvězdičku žádnou. A splečné prostory v hotelu rozhodně nepatří na úroveň 4*.

Sociálni zařízeni v katastrofálním stavu, velice špatná hygiena, švábi na pokojích.

90%klientů se potýkalo se střevníma problémama a nejedná se o jednodenní záležitost. Jak tvrdí delegátka.

Ubytování  průměrně (3/5)

bydleli jsme ve vedlejším studiu Daffne patříci k hotelu. Pokoj 0*, vybavení v pokoji vyjma přistýlky dostatečné. Přistýlka vhodná pouze pro malé děti. Koupelna a záchod již ve stavu značně schátralém. Plíseň.

Pokoj nám byl uklizen pouze 1x za pobyt, výměna ručníků taktéž pouze 1x. Vynášení odpadkových košů za záchodů (pozor na krétě se nesplachuje toaletní papír do záchodu ale dává se do košů) 1x za 3 dny, tudíž nejlépe si ho vynést sami, jinak máte smrad na pokojích. Pokoj bez klimatizace, k dispozici jsme měli ventilátory v totálně špinavém stavu. V noci náš pokoj navštěvovali švábi.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava částečně na hotel dovážená. Výběr max ze 2 jídel (vždy nějaká ryba a kuřeci nebo vepřové maso), přílohy jako bramborová kaše z prášku, vše vařeno hodně na kyselo. Celý týden stále dokola. Z ovoce v nabídce pouze meloun, pomeranč a jablka. Nedostatečně tepelně uchováváno při výdeji. Množení bakterii.

Balenou vodu jsme nedostávali. Džus, cola sprait.....vše míchané, ne originál.

Vše se čepuje do plastových jednorázových kelímků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení hotelu neodpovídá nabídce, bazén malinkatý, lehátek kolem bazénu max 10. Sociálni zařízení u bazénu katastrofální a špinavé. Fittness žádné, sportovní vybavení nebylo nabídnuto taktéž žádné.

Animace pro klienty 3x za týden, výlety nabídnuty. Personál hotelu příjemný, ale neřeší problémy. V hotelu je virus!!!, postihnul téměř všechny klienty v našem termínu. Průjem, teploty, zvracení. Delegátka a i lékař prý s tím nic nemohou dělat. Zda se jedná o viry či něco jiného se teprve dozvím. Několik klientů muselo do nemocnice na kapačky.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž a moře krásné, čisté

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel se nachází na konci komunikace. Okolí špinavé a schátralé. Vedle hotelu je polorozpadlá budova. Všude kočky a psi volně se potulující. Pravděpodobně je hotel v hodně chudé oblasti, kde je plno místních lidí, kteří využívají i pláž.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Nabídka neodpovídá reálu a nikdy více se do tohoto hotelu nevrátím.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání