Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 514x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Vůbec nechápu ty negativní recenze. Až jsem měla pocit, že jsme byli snad v jiném hotelu. Určitě můžu hotel každnému doporučit. Vhodný spíše pro mladé lidi- tolik zábavy jako v Eri nikde neužijete :) Takže pokud se rádi bavíte, tak určitě doporučuji :)

Ale pokud nemáte rádi ruské a polské turisty, tak sem opravdu nejezděte :D Ruská klientela je všude, vše je v ruštině, všude hrají ruské písničky, nápisy jsou v ruštině, pozdraví Vás v ruštině. No prostě 80 % ruská klientela. Pak pár opilých poláků a zbytek takový miš maš :D

Určitě bych se na dovolenou vrátila zase!!! Za tu cenu, to bylo super. O nás bylo dobře postaráno. A to jsme tam byli ve věkovém složení 25, 53,64. Všem se nám tam líbilo. Na dovolenou si jedu odpočinout, relaxovat a bavit se, tak nechápu proč každý hledá chyby! Doma si taky určitě nevaříte 15 druhů jídel a pak si nevyberete a zbytek nevyhodíte.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jak se již v každe recenzi zmiňuje koplex je opravdu obrovský. Několiv budov s pokoji. My byli ubytování v části ZEUS. Pokoj 7553, páté patro. Možná neodpovídá 4 hvězdičkám, ale bylo tam čisto a uklizeno!!!! Pokojíček byl sice menší pro 3 lidi, ale na přespání naprosto dostačující. Pokoj byl každý den uklizený včetně vyměněných ručníků!! Koupelna se záchodem tak akorát. Žádná plíseň, pavouci, nic takového jako se uvádí v některých recenzích!!!Jediné co by Vám mohlo vadit je hudba, protože budova leží v blízkosti baru :) Nám to, ale vůbec nevadilo. Časem si na to zvyknete. Pokoj má i ideální polohu, protože tam za celý den nesvítilo sluníčko, takže byla příjemná teplota i bez klimatizace. Balkonek malý, ale stačil. Součástí stůl a židle. Ručníky se dají sušit na zábradlí, takže doporučuji kolíčky :) Občas to trošku fouká. Určitě si vezměnte repelent na komáry, dělají tam společnost :)

Prostě pokud nečekáte mramorová umyvadla a zlaté kliky, tak budete spokojeni :)

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nám strava chutnala. Výběr byl. Prostě musíte přijmout fakt, že je hotel zaměřen na ruské turisti.. Vždy bylo na výběr několik druhů zeleniny, výborné saláty- hrozně mi chutnal salát s krevetema. K hlavnímu jídlu byla vždy nějaká řecká specialitata - gyros, souvlaky, atd.. A několik druhů mas. Ryba, králík, hovězí, vepřové...Opravdu si musí vybrat opravdu každý!!! Výborné omáčky na těstoviny. Byly i polévky- nejvíc mi chutnala žampiovnová a nudlová ( ty byly takové české :) ) Z ovoce byl meloun, bílý meloun a pomeranč. Jídla bylo dostatek, pořád doplňovali, takže pokud přijdete před koncem, vždycky bude co si nabrat :) I míst k sezení bylo dost nechápu ty, co psali, že čekali na stůl..

K pití bylo pivo ( chutné), víno- červené a bílé, dále pak fanta, cola. V baru i alko i nealko ( pivo, víno, brendy, ouzo, rakije + nealko.

Výborná brendy s colou :D, vždy záruka kvalitní zábavy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

K dispozici bylo prostě všechno na co si vzpomenete.. Posilovna, kulečníky, herna pro děti. No prostě všechno :) V bazénu byly tobogány, takže o zábavu postaráno :)

Personál byl milý. Když se k nim budete chovat slušně, tak se budou chovat i k Vám.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře čisté, krásné. Zažili jsme i vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Areál udržováný, uklizený, čistý. Obdivovala jsem uklizečky, co vše za ten den zvládnou.

Okolí parádní, vše je blízko. Nádherné řecké taverny. Obchůdky se suvenýry. Prostě vše při ruce.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Určitě bych se do hotelu zase vrátila. Přivezli jsme si spoustu krásných zážitků. Pokud váháte a čtete ty strašné recenze, tak na ně nedejte a jeďte. Prostě super dovolená na Krétě, pro všechny kategorie. Každý si tam najde to své, co ho udělá šťastným a spokojeným. Ať už poznávání památek, krásy města Hersonissos, povalování se u moře na lehátku, nebo prostě zábavu u baru na diskotéce, kde hráli i slovenskou písničku. :)

Úplné shrnutí: Nejezděte pokud čekáte přepych,ticho, All in jako v Egyptě či Turecku a nemáte rádi rusky mluvící klienty. Pokud nic takového nečekáte, tak neváhejte a jeďte. Budete spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hynek Červeňák: to jste byla zřejmě jinde než ostatní hosté - 30. 9. 2014 20:37

Dobrý den paní Iveto,kdyby jste nejezdila v září,kdy jezdí spořínci k moři,tak by jste zažila co všichni hosté v měsíci srpnu,kdy hotel byl narvaný k prasknutí a fronta byla nejdříve na jediný záchod venku,o kterém vůbec nepíšete,asi jste nemusela těchto špinavých služeb využít.Dále jste přišla o frontu na pijí v jediném baru,v jídelně na boj o stůl a jídlo.Nemluvím o špinavých rukavicích,které sloužily k sběru špinavých talířů a následně k přípravě stolů.hrůza !!!!!!!!!!! reagovat

Jana K.: Re: to jste byla zřejmě jinde než ostatní hosté - 1. 10. 2014 21:33

Vážený pane Hynku, sestra Vám zapomněla napsat, ze se jedna o třetí dovolenou v roce. V srpnu zásadně nejezdime, osobně nejsem zvědavá na buranky, kteří si myslí, že když jednou jedou do all incl, že jsou snad nesetrilkove. Co Vám vice asi napsat. Až budete jezdit v záři už jen tak, pochopite..... reagovat

Iveta K.: Kréta - 30. 9. 2014 21:44

Dobrý den, pane Hynku, když jste takový chytrolínek, tak jste si měl koupit zájezd do Egypta za 40 000 a né na Krétu za 14 000, což byla cena za srpnový pobyt. Nesmíte být holt příště takový šetřínek :) reagovat

Hynek Červeňák: Buranky z vesnice - 2. 10. 2014 21:03

Nerad urážím,ale je vidět,že jste se špatně podívala do katalogu.V srpnu byla cena 23 000,-Kč a ne 14 000,- Kč.Jezdíme každoročně k moři,ale takový bordel jako tady jsme nezažili nikde.Hrůza,celá dovolená pouze samá fronta,pláž žádná. reagovat

Filip P.: Re: Buranky z vesnice - 27. 11. 2014 14:20

Byli jsme v tomto hotelu v srpnu za nějakých 13300 na osobu. Určitě vše dokonalé nebylo,ale jinak taky velká spokojenost. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání