Napsat recenzi

mohu jen doporučit

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 488x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Při výběru dovolené jsme se zaměřili na destinace a hotely, kde to "žije". Žádné "klídek a pohoda", na to je dost času v důchodu a nám je teprve něco přes 40. Samozřejmě jsme dovolenou vybírali i na základě recenzí, což je dost důležité, a proto nikdy při výběru dovolené nezapomeňte si recenze přečíst!!! Vybrali jsme si, ze všech možných nabídek, Hotel Eri Beach na ostrově Kréta od CK Pantour, prostřednictvím Zájezdy.cz. I přes řadu negativních recenzí na tento hotel a CK. A udělali jsme DOBŘE. Ze zkušeností víme, že většinu negativních recenzí píší lidé, kteří si právě při výběru dovolené recenze nepřečtou. Byli jsme již na řadě míst kde bylo krásně mj. Sicílie (nádhera), Mallorca (super), ale vždy jsme následně vybírali jiné destinace.Po dovolené na Krétě jsme se dohodli, že se sem a do Hotelu Eri Beach pojedeme minimálně ještě jednou!

Delegát: Khaled - každý den na hotelu v době, o které nás předem informoval, navíc stále na telefonu. Po kolika letech první delegát, který pracoval tak, jak by měl každý delegát.

Animátor: Tomáš - skvělý kluk, když bylo potřeba, také rád pomohl, vysvětlil, pobavil.

Delegátka na výletě (ostrov) Spinalonga: Danuška - neměla chybu, erudovaný výklad, proložený zábavnými historkami, při nevolnosti účastníků zájezdu-starostlivá "matka"

CK Pantour: bez připomínek, spokojenost, pojedeme opět a bez obav.

Ubytování  průměrně (3/5)

Byli jsme ubytováni přímo v hotelu. Klimatizace individuální, fungující jen za Vaší přítomnosti na pokoji a při přiložení čipu, který je na klíči od pokoje. Nemějte strach :-) cca za 5 minut klima vyfoukala na přijatelnou teplotu. Autorů negativních recenzích na ubytování bychom se chěli zeptat: "Proč jezdíte na dovolenou?" Nejedu přeci na dovolenou proto, abych se válel na pokoji. Jedu proto, abych se válel u moře, jezdil na výlety po okolí a užíval si všech "atrakcí", co mi v okolí nabízejí.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nemáme co dodat. Jak bylo uvedeno v negativních recenzích, že byla stále stejná strava.....to není pravda. Stráva byla pestrá, a o proti jiným destinacích zde bylo více plodů moře. Asi dvakráte za týden jsme zahlédli chobotničky, dokonce mořské šneky, restované rybičky malé, střední, větší ryby v různých úpravách, vepřové, kuřecí maso, atd. Polévky moc dobré. Jen co nám chybělo, k snídani osmažená slanina :-) Ovoce: meloun, žlutý meloun, hroznové víno, poměranče -myslím, že dostačující. Zmrzliny: vynikající. No prostě není co dodat. SUPER.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Při příjezdu do hotelu jsme ocenili připravenost personálu na recepci. Netrvalo snad ani 15 minut a byli jsme na hotelovém pokoji. A to nás přijel celý autobus. Vše měli skvěle připraveno.

Po zkušenostech z jiných destinací, kde jsme dokonce přespávali první noc v jiném hotelu, protože v našem měli obsazeno (nevíme jak se jim to povedlo), jsme byli mile překvapeni.

Úklid na pokoji: SUPER- přijeli jsme do čistého, za týden pobytu nám ještě dvakrát převlékli postele, ustláno každý den, ručníky a osušky měnili na "požádání", tzn. pokud je chcete vyměnit hoďte je v koupelně na zem.

BAR u bazénu v rámci all inclusive: nabízel vše, co bylo psáno. Jen výhradu máme k tomu, že jeden člověk dostal pouze jeden nápoj. Pokud jste chtěli manželce-manželovi udělat radost a překvapit jej přineseným drinkem, pak se vám to nepovedlo :-( Jo povedlo...ale museli jste si doběhnout rychle opět k baru pro svůj drink a společně si je pak vychutnat. To byla asi jediná skvrna, proto o "hvězdičku" méně. Všude jinde dávají dva nápoje.

Od 20.00 hodin otvíral další bar, zde jste si již museli pití platit. Míchané nápoje super, personál baru super, pařilo se i do 05.00 h.

MARKET v hotelovém komplexu: o něco dražší než markety v okolí.

LÉKAŘ: dochází do hotelu dopoledne i odpoledne.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž ,jak je uvedeno již v mnoha recenzích, kamenitá. Vstup od hotelu, zhruba o šíři 10 m, písčitý, pak proplavete na širé moře. Proto 3 hvězdy.

Moře čisté, teplé, vlnky.

Využili jsme pláž hotelovou, ale chodili jsme i asi 150 m vedle hotelu na Star Beach, kde je pláž písčitá. Zde se sice platí 8 eur na den za slunečník a dvě lehátka, ale pokud nechcete platit můžete si přinést svou osušku a ležet na osušce zdarma.

Rovněž jsme využívali hotelové bazény, u moře dva se slanou vodou, v horní části komplexu jeden sladkovodní. V bazénu byla voda slanější než v moři, asi tak jako v Mrtvém moři. Lehli jste na hladinu a nepotopili se :-) (bazény dostávají 5 hvězdiček)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

v okolí hotelu je možno nakoupit v marketech, projít se po promenádě podél pobřeží, posedět v místních restauracích,

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jak jsme již napsali.....pojedeme opět do Hotelu Eri Beach a s CK Pantour....takže ..SUPER

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

M: SOUHLAS - 29. 9. 2013 18:11

V tomto hotelu jsem byla na začátku září a musím jedině souhlasit s Vaší recenzí. Hotel je určitě spíše pro ty, kteří hledají zábavu a nevadí jim hlasitá hudba až do rána. Na delegátku Danušku vzpomínám s úsměvem. Opravdu neměla chybu :D Jen s námi nejela na Spinalongu, ale do hlavního města Heraklionu. S animátorem Tomášem jsem měla také tu čest se seznámit. Milý, večer o zábavu se také postaral, popovídal si... Až mě mrzí, že s ním nejsem dál v kontaktu. :) Co se týká jídla- Super! Také jsem četla spoustu negativních recenzí, ale opak je pravdou. Ryby jsme měli snad každý den (většinou filé, občas i nějaké pečené ryby, 1x nebo 2x i mořské plody) Na baru milá a zábavná obsluha, občas dali i ty dva nápoje najednou :) V moři mi jen vadily betonové desky, které se musely nejdříve nějak překonat, až pak se dalo normálně plavat, ale dalo se- nic hrozného :) V den odjezdu se mi domů rozhodně nechtělo. Kdybych sem měla znovu zavítat, vůbec bych se nebránila. Naopak doufám, že se sem ještě alespoň jednou vrátím, i přes to, že ráda poznávám nová místa. Vše zkrátka na jedničku od pokojů přes jídlo až po personál... Tedy vlastně až na jedno- v hotelu byli jen Češi nebo ještě početnější Ruská klientela. Bylo hrozné pozorovat, jak se chovají při jídle... Nanosí si plné talíře melounů a pak je stejně nesnědí a akorát zamatlají stůl. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání