Napsat recenzi

Eri beach

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolené jsme byli s CK Pantour. Ze začátku obavy, ale nakonec vše super. Dovolená se nám vydařila :-)

Ubytování  průměrně (3/5)

Na pokoji klimatizace - červenece, srpen v ceně. Denně vytřený pokoj, čisté ručníky a vynešené koše. Na Krétě se toaletní papír nehází do záchodu, ale do koše. Dá se na to zvyknout. Dvakrát za týden čistě povlečená postel.

Myslím, že součástí každého pokoje je balkón. Je tam cca 6 různě rozmístěných budov s ubytováním. My jsme měli krásný výhled na moře.

Akorát jsme měli rušné sousedy.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

První čtyři dny jsme nevědeli co dřív ochutnat, ale pak už jsme byli spíše na zelenině. Jídlo bylo výborné a i výběr byl dost velký.

Maso - hovězí, kuřecí, králík (maso moc nejím, takže možná i jiné)

Denně - hranolky, špagety, rýže

Často - ryby

Ovoce - červený a zelený meloun, pomeranče (každý den stejné)

Zelenina - ledový salát, paprika, rajče, okurky, hlávkové zelí, mrkev

Těstovinové a jiné různé saláty každý den.

Zmrzlina - čokoláda, vanilka, pistácie, jahoda (každý den stejné)

Buchty - něco na způsob našeho perníku (nic moc).

Snídaně: 7-10 hod

Oběd: 12.15 - 14 hod

Večeře: 18.30 - 21 hod.

Každý den kolem 16 hod na baru buchta (perník). Nic moc. Doporučuji koupit Donuta (klasika, čokoláda, vanilka, marmeláda), kterého po celý den nabízí dva chlapíci, kteří chodí u bazénů a pláže u hotelu. Stojí 2 EUR a jsou výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokoj pěkný a čistý. Obsluha na baru příjemná.

Měli all inclusive a na baru nám dali maximálně jeden drink na osobu.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Hned u hotelu je kousek kamenité a kousek písčíté pláže. My jsme využívali kamenitou, i když tam byli ježci. Měli jsme boty. Výhodu to mělo, že tam tudy lidé do vody moc nechodili :-) V písčité pláži byli velké betonové kusy. U moře jsou k dispozici hotelové lehátka zdarma.

Asi 300 metrů je krásná písčitá pláž, kde se za lehátka platí.

Jinak moře krásnéééééééééééé !!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu bylo čisté.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Pěkná dovolená a hlavně krásné moře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání