Napsat recenzi

Eri beach

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 432x
Recenze se líbila: 77 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Osobně nechápu, kde se zde berou ty negativní příspěvky. Jsme tady už týden a ještě pár dní budeme, ale zatím jsme se nesetkali s ničím, co by stálo za kritiku, co se týče ubytování, jídla, služeb a okolí. Ovšem za kritiku jistě stojí chování některých hostů, kteří si neváží vůbec ničeho a dávají najevo pohrdání všech a všeho. Tito nenažranci si na talíře takové množství všech možných pochutin, že vám jen při pohledu na to množství musí být jasné, že to nesní. A taky že nesní, odchází a stoly jsou plné různých rozdrbaných dobrot. Stydím se za tyto odporné dobytky, co si neváží naprosto ničeho a vsadím se, že v závěru jsou to právě oni, kdo si stěžují na všechno možné a jsou věčně nespokojeni. Radila bych jim jediné - běžte si zkusit v tom vedru navařit pro tři tisíce lidí, s úsměvem je obsluhujte, panáčkujte kolem nich a nakonec stejně dostanete držkovou, že chvilku čekáte na volný stůl. A možná za poloviční plat, jaký máte vy, nenažranci a nevychovanci. Někteří lidi jsou neuvěřitelně zhovadilí a učí své odporné návyky už i své malé děti, které toto chování nevědomky přebírají a jednou z nich budou stejní dobytkové, jako jejich rodiče. Takže Eri beach hodnotím za téměř plný počet hvězdiček, ještě jsme neodjeli a třeba něco k připomenutí najdeme, zato někteří návštěvníci by potřebovali pořádně nakopat do zádele.

Ubytování  průměrně (3/5)

Bez problémů

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Excelentní

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pohoda

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Super

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Super

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Bez chyb

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání