Napsat recenzi

Eri Beach & Village **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 1 099x
Recenze se líbila: 244 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 4
  • foto z balkonu foto z balkonu
  • Sladkovodní bazén pod naším balkonem Sladkovodní bazén pod naším balkonem
  • Koupelna Koupelna
  • inzerovaný třetí bazén dnes už neexistuje- zasypaný a pár lehátek inzerovaný třetí bazén dnes už neexistuje- zasypaný a pár lehátek
  • Bazén u pláže s mořskou vodou Bazén u pláže s mořskou vodou
  • začátek promenády od kapličky u hotelu do centra Hersonissos začátek promenády od kapličky u hotelu do centra Hersonissos
  • Tobogány zdarma Tobogány zdarma
  • all in bar all in bar
  • Kaplička u hotelu- začátek promenády do centra Kaplička u hotelu- začátek promenády do centra

Po přečtených recenzích se nám do tohoto hotelu opravdu jet nechtělo! dovolenou jsme měly objednanou od ledna, do Rethyma, ale 10 dnů před odletem nám cestovka sdělila, že nastala chyba v systému a buď můžeme odletět do tohoto hotelu, nebo nám vrátí peníze....odletět jsme chtěly, tak jsme si řekly, že to 15 dnů nějak přežijeme, stejně na pokoji jen přespáváme.

Pro jistotu jsme cestovku poprosily ať nám napíše do voutcheru, že žádáme pokoj v budově Thalia, někde jsme vyčetly, že má opravené pokoje a opravdu nás tam ubytovali. I když opravené pokoje, byly jen některé a jen částečně, a řemeslníci nestále někde něco kutili.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje opravdu žádný luxus, velmi malý, ale vše bylo téměř nové, funkční a naše koupelna měla nové obklady. Bylo vtipné, že na nové umyvadlo a sprchu vrátili starou orezlou baterii a stejně tak na dveřích do pokoje jsme měly z každé strany jinou kliku- orezlou a plastovou :) ale měly jsme hezký výhled z balkónu na horní bazén i moře a jak jsme čekaly to nejhorší byly jsme celkem mile překvapené.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Trošku nás zarazilo, že služby all in nekompromisně končí už ve 22 hod., obvyklé je alespoň do 23 hod. nebo do 24 hod.

Na výběr z jídla si nemůžeme stěžovat, ano bylo to pořad dokola, ale za 15 dnů pobytu jsme si vždycky vybraly. Naopak musím pochválit, že jak u oběda tak hlavně u večeře každý den griloval kuchař přímo v jídelně zeleninu a k tomu hlavně steiky, suvlaky, šproty, gyros, jatýrka...střídalo se to. Snídaně: vajíčka, párky, fazole, zelenina, hranolky, croassanty, před vámi smažené lívance, šátečky, sýry, šunky pečivo...

Každý oběd i večeři byly boloňské a sýrové špagety, kuřata, vepřové, něco jako hovězí guláš, musaka, rýže pečené brambory, hranolky, občas karbanátky, nugetky, spoustu salátu byť stejných, dezerty, melouny, zmrzlina...

Ano limonády byli hnusné, ale to je v každém all in hotelu, i pivo a víno nic moc, vše jste si mohli sami točit k obědu a večeři. V druhé půlce našeho pobytu už najelo spoustu hostů atak se tvořily fronty a tak občas nebyly čisté skleničky a talíře, ale vedoucí pořád chodili po jídelně a peskovali číšníky, aby rychle vše doplnili, ti neustále sklízeli ze stolů a měnili ubrusy pro další strávníky. Vážně se snažili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jak bylo řečeno ve všech recenzích, je to hotel pro rusy, i personál je podle mě částečně složený z rusů. No co, dělaly jsme si srandu že jsme na Krymu a ne na Krétě :)

Trochu dost nám vadilo, že nefungovala slibovaná wi-fi, snad jen pozdě večer v lobby.

V nabídkách na hotel jsou inzerovány 3 bazény, to ale už neplatí, ten velký u moře pod jídelnou, je přetvořeny na jakousi hlubinou pláž :)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Velkou výhodou je, že je hotel přímo u moře, má vlastní pidi pláž s dostatkem lehátek v celém areálu zdarma. My ležely vetšinou u bazénu pod naším pokojem a do moře si vždycky těch pár kroků došly. Pro rodiny s děckama ideální, skluzavky, tobogány, mělké moře...houpačky atd.

Co se týče často kritizované malé pláže, tak na obhajobu, to je na celé Krétě, nebo alespoň v téhle oblasti všude, protože je vidět, že jsou nějak uměle odstřelené z útesů jinak by žádné pláže vůbec nebyly.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel leží kousek od letiště, přímo u rušnějšího centra ideálního na procházky i nakupování. Hluk jsme v noci neslyšely.

Město má ideální výchozí polohu na spoustu výletů, my byly na skvěle organizovaných výletech na Santoriny, Spinagolu, Knossos+ Heraklion, ve vnitrozemí Kréty...naši cestovku můžu jen pochválit. Nebo jsou všude okolo půjčovny aut.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkově můžeme jedině doporučit !!! Je to sice velký rušný starší komplex, ale přece nejedete na dovolenou ležet na pokoji a kritizovat ho, ale užívat si koupání, sluníčka a trochu poznat okolí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Stanislav: Eri beach - 25. 6. 2017 20:27

Kdy jste tam byla !!!!!!!! Jeste ze ti podvedeni lidé nemají ba Vás kontakt a nebo jste Ruska!!!!!!!! reagovat

Veronika: Re: Eri beach - 26. 6. 2017 9:45

Doba dovolené 28.5.-12.6. 2017 Proč bych měla být z Ruska?! Že je tam hodně rusů, snad i personál jsem uvedla... Snažila jsem se o oběktivni hodnocení, špatné i dobré věci jsem na férovku uvedla! Jak už jsem řekla v recenzi, tento hotel jsme si dobrovolně nevybraly a po zkoumání recenzí jsme se tam skoro bály...tak jsem chtěla pomoc dalším turistům nezaujatým názozem v rozhodování. Byla jsem ve spostu hotelech, ano pokoje tu jsou horsí než v Turecku, Tunisu, Maroku, Egyptě...tam na někoho může být zas moc Arabů a z hotelového areálu se nedá vyjít...Holt kdo chce psa být hůl si vždycky najde... reagovat

Stanislav: Re: Re: Eri beach - 26. 6. 2017 14:36

Omlouvám se za emotivní odpověď, ale dnes Vás každý prokleje pokud tam pojede na základě Vaší recence. reagovat

Jan: podivení - 26. 6. 2017 9:20

Dle fotek jste navštívila hotel asi tak v dubnu nebo květnu. Jinak si neumím vysvětlit tu liduprázdnost. Bylo by vhodné kdyby jste zmínila datu vaší návštěvy. Dnes je hotel kapacitně přeplněný. Lidé si šlapou po nohách a na pláži i po rukách. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání