Napsat recenzi

Kréta - sem se vrátíme.

Recenze hotelu Armava Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 587x
Recenze se líbila: 341 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén+hotel bazén+hotel
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • podvečerní přístav podvečerní přístav

Za dobré peníze vynikající dovolená.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Poměrně jednoduše zařízené pokoje, ale jsou jen na přespání, takže dostačující. Údajně se dá zakoupit klimatizace a to doporučuji, já jsem si říkal, že to nebude třeba, ale teplo bylo velké i v noci. Skříně a veškerý nábytek nepoškozené a čisté.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídlo jsem snad na žádné dovolené neměl špatné a zde to platí také. Velice bohatý bufet a velmi chutný. Klasická středomořská skladba a pivo, víno i nealko nápoje co hrdlo ráčí.

Personál velmi ochotný a usměvavý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel sám o sobě je spíše jen na přespání a žádné jiné aktivity v něm nejsou. Cestou od hotelu k moři je příjemný bazén s lehátky patřící hotelu u kterého je bar pro hotelové hosty. Zde obsluhuje paní - přivdaná češka, která ochotně povykládá o místním životě a doporučí spoustu zajímavého. Po ukončení bazénového (denního) baru se otvírá bar na recepci, kde může konzumace pokračovat. Tady již obsluhuje recepční a i když se snaží, tak být zároveň na recepci a v baru se stíhá jen obtížně.

Dost nám vadilo, že pro nás byl v nabídce jen omezený počet alko nápojů - vlastně jen tři druhy místních kořalek, pivo a víno, ale stačilo aby přišel někdo z hotelu pod který jsme stejně patřili a nabídka pro něj byla podstatně barvitější.

Uklízelo se pravidelně a dobře.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Z pláží si vybere každý - jemný i hrubý písek, kamínky, oblázky i skaliska a to na velmi krátkém úseku. Moře nádherné - průzračné.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel leží na okraji centra a to dost živého. Podél pobřeží je mraky restaurací a taveren. Jsou krásné a určitě jídlo bude výborné, ale po bufetu v hotelu se do žaludku už nic nevešlo. Bylo trochu protivné odmítat všudypřítomné naháněče z jednotlivých občerstvoven. Mluví se hlavně Anglicky, nebo se taky hodně rozšiřuje Ruština. Místy to vypadá jako v Karlových Varech.

Vchod do hotelu je z hlavní ulice kde je hlavně večer hodně hustý provoz, ale na pokojích žádný hluk z ulice není (já balkon k moři).

Zapůjčili jsme si čtyřkolku (dohodla ji delegátka), ale cena byla drsná 71E na den+benzín (cca 1,5E/litr). Nechtěl jsem žádnou chrchlu a vybral si z katalogu tu největší, ve skutečnosti to byl vééélmi slabý průměr který se cestou pokazil. Naštěstí jsem dohrkal do půjčovny, kde ale byla max vstřícnost a přesedlal jsem s omluvou mechanika na největší skůtr s plnou nádrží. Jinak půjčovny jsou podstatně levnější, ale delegátka nás před nimi varovala - nesolidnost, nelegálnost, problémy s pojištěním... No ale čemu věřit???

V horách jsou údajně cesty vhodné pouze pro auto 4x4, ale já během cca 150-ti km jezdil jen po velmi kvalitních silnicích. Dálnice do hlavního města je zdarma.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Krásný ostrov, super moře, malé nepřeplněné a čisté pláže. 25.km od letiště.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání