Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 877x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Sladká část snídaně Sladká část snídaně
  • od každého něco od každého něco
  • večeře večeře
  • lehký oběd lehký oběd
  • něco sladkého po jídle něco sladkého po jídle

Po přečtení některých recenzí před odjezdem jsme jeli s obavami, ale naštěstí se nepotvrdily.

Ubytování  průměrně (3/5)

Apartmán Dafni byl v 1.patře, prostorný, kuchyňský kout, koupelna s WC.Čistý, staršího typu, ale my jsme ho užívali jen na přespání a osprchování, takže nám stačil. Ložní prádlo vč.ručníků a osušek vyměněno 1x-, koš vyměněn 2x-jelikož jsme ho měli plechový s víkem, neměli jsme problém s pachy, sprchový kout mírně vytékal,ale byla tam odpadová mřížka, takže nám to ani moc nevadilo. Žádní brouci ani hmyz.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava nám chutnala, každý si mohl vybrat, nechápu recenze typu, že se někdo nenajedl nebo si nevybral. Samozřejmě se opakovaly stejné věci, ale doma tomu určitě není jinak.Spíš nám vadili lidé, kteří si nabrali plný talíř a pak byl celý obsah vysypán do koše. Českej člověk se holt nezapře, když je to "zadarmo", a tito lidé pák píší recenze tohoto typu. Jídlo, které došlo bylo téměř okamžitě doplněno, takže vyšlo na všechny, mírné fronty se tvořily, ale jen díky tomu, že se občas nahrnulo dost lidí najednou, ale to je asi logické . Ocenili jsme pohotovost a pracovitost personálu, kteří jídlo tahali do 2 patra. :-D

My jsme ochutnali vše a neměli jsme problém (viz fotografe)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál hotelu byl vstřícný, ale jelikož jsme nebydleli v hotelu nemohu ostatní jejich služby komentovat.

Naše delegátka Andrea byla příjemná a vstřícná.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž hned přes malou komunikaci,lehátka a slunečníky dostupné bez problémů každý den, mohla být sice lépe uklizená od vajglů, ale jinak v pohodě.

Moře krásné,čisté, teplé,písčité, pozvolný přístup do vody, vlny jsme měli 2x hodně velké, ale byla to pro nás atrakce, za 2 dny se moře opět uklidnilo, vlnky parádní, houpací.

Bar fungoval bez problémů, obsluha si vedla skvěle. Obzvláště odpolední a večerní barman Nicos byl šoumen, přátelský, usměvavý, člověk na svém místě.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Blízké okolí celkem v pohodě, na to jací jsou Řeci "bordeláři" .

Obchůdky s upomínkovými předměty dostupné v blízkém Koki Chanini, vzdálenost cca 1 km.

U pláže Market-takový obchůdek se smíšeným zbožím, ale stačil.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Super dovolená za super cenu, my jsme jeli užít si moře a ne hledat nějaké "mouchy".

A to se nám splnilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání