Napsat recenzi

nikdy blue sky beach

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 571x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přijeli jsme v noci,tak jsme přišli o pul dne ale to je asi normální u ck...Alespon jsme si mohli natočit vodu z barelu u baru.Ubytování bylo ok,jenom protýkal záchod ale stím jsme si poradili.Strava pruměr většinou vše studené,výběr dva druhy masa a příloh,zelenina ušla.Ovoce meloun červený,zelený a hroznové víno.Nápoje se nedali pít byli sláné.Co se týká moře tak to bylo super.Animátoři žadný´-bavil nás barman na baru který byl zábavný.Nejhorší zažitek jsme měli když nás recepční v den odjezdu přesně ve 12hod naháněla nužkami aby nám přestřihla pásku na ruce a nemohli čerpat to co jsme si zaplatili all inclusive a to bylo pití na baru.Obět a večeři jsme dostali.Už nikdy více s ck.. a nikdy více Blue sky beach i když delegatka se snažila nabízet hlavně předražené zájezdy ale musím pochválit že snámi den odletu jela na letiště a řekla vše potřebné k odletu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Apartmány prostorný s bakony s jedním výhledem na moře a s jedním z ložnice na bordel kolem hotelu.Jak už jsem psala protýkal záchod,když jsme to náhlasili přišel mužík zatřepal páčkou a bylo spraveno...tak jsme po celou dobu pobytu po káždým spláchnutí třepali páčkou.Jinak nás navštěvovali kočičky ktéré jsou kolem hotelu ale ty nám nevadili dokonce u nás spali na bálkoně na židli a čekali co jim přineseme dobrého na zub.Jěště jsem zapomněla že apartmán má 24schodu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Do jídelny vedou další schody 20,jídelna má otevřený boky tak to profukuje většinou dost.Výběr kdo není náročný si vybere.Jídlo a veškeré nadobí nosí s přízemí.Když došli skleničky nosili je v igelitové tašce,byly hodně upatláný.Nápoje mimo piva a vína jsou slanější,kává to se vubec nedá pít.Líto nám bylo personálu,nosit všechno v ruce od nádobí až po jídlo je fakt makačka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Uklizečky apartmány uklízeli každý den a jednou za týden měnili povlečení-byli příjemný.Nejlepší byl barman Rico,příjemný starším lidem pomáhal do schodu a ke všem byl zdvořilý.Překvapil mně manažer hotelu ktereho jsem zažila v loni na Kretě v hotelu Dolphin beach v Amadouře.Tam to bylo o něčem jiném.třeba tady pod jeho vedením se to změní uvidíme příští rok na nové recenze.Jinak v recepce když odjíždíte slouží jako převlíkárná,hruza.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jeli jsme sem hlavně k vuli moři a bylo nádherné.Od hotelu je to přes silnici která tam taky s končí,je tam minimální provoz.Pláž v celku uprávená s lehátky a slunečníky.První dny bylo moře klidné tak se dalo plavat ale dálší dny byly dost velký vny ale i tak jsme si to užili.Nádhera.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nic jedno torzo hotelu většinou nepořadek.Za hotelem jsme šli po prašný cestě na hlavní cestu která vede letoviska Coka Hani.Tam je pár obchudku,super market a Spar.Od hotelu je to asi 20min.Na druhou stranu směrem na Gournes asi 2km. je akvarium centrum kde jsou všechny možné ryby.Je to nádherná podívaná.Vstupné je 10eur a nad 65let 6eur.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Až na moře tak katastrofa.Už nikdy více Blue sky beach a ck.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání