Napsat recenzi

Katastrofa, lákají lidi na krásné fotky na internetu

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 753x
Recenze se líbila: 402 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byznys, který tento hotel vede, je o tom, nalákat lidi na krásné fotky na internetu. Realita je zcela jiná. Podle mého názoru je dovolená o tom, se na to místo vracet a být nadšený! a né být zklamaný a už se tam v životě nepodívat. Takto byznys nefunguje.

Ubytování  průměrně (3/5)

Vyjadřovat se k ubytování v tomto hotelu? Jediné štěstí, že člověk je celý den na pláži a chodí se tam pouze vyspat. Po dohodě s Cestovní kanceláří jsme měli dohodnuté ubytování v hotelu Blue Sky s výhledem na moře. Po přijetí do tohoto hotelu nás šoupli 100m za hotel do apartmánu Chrisanthi, kde Vás ubytují v takovém malém, smradlavém kutlochu, kde se bojíte stoupnout na podlahu bosou nohou. Když ten první den máte celý zkažený tímto ubytováním, co se ještě nestane? Přileze šváb! a ne jeden, ale rovnou dva. Když toto nahlásíte delegátce Andree, tak Vám odpoví, že ten šváb není šváb a že to je v Řecku naprosto normální, že jen přijde se na Vás podívat a zase odejde. Koupelna naprostý hnus, upatlaná, vlasy od předchozích lidí v sítkách ve sprcháči a v umyvadle. Jediný možná co bylo dobrý, že každý den vysýpali koše. Jinak opravdu strašné.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

All Inclusive? Já si teda pod tímto názvem představuji jídlo po celý den a obrovský výběr. Výběr v tomto hotelu byl velice omezený, max. 3 jídla. Jelikož je tento hotel navštěvován z 95% českými turisty, nenajdete na stole žádnou rybu, nýbrž samé tlusté prorostlé vepřové maso, občas kuřecí křidýlka, hranolky, pizzu a pro děti špagety. Z ovoce máte na výběr jen meloun. Ze zeleniny máte trošičku pestřejší výběr, např. okurku, papriku či salát. A k pití ? Všechny nápoje Vám točí do 0,2l, takže to máte hned vypité a chodíte znovu. Žádný fresh juice tu nenajdete. Pouze ředěné sladké limonády, které jsou také velice omezené. Pít neustále dokola ananas, pomeranč nebo citron Vás po 3 dnech začne štvát. A zapomněla jsem na omezenou odpolední svačinku. Nabídnou Vám tu nejlevnější zmrzlinu a kupovanou bábovku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení staré, strašné. Služby? Jestli myslíte neustále se opakující písničky u Aqua gymu nebo stejné večerní soutěže, budiž. Ale personál? naprosto skvělý :-) jediný pozitivní na celé této dovolené byli dva barmani. Naprosto v pohodě, usměvavý, povídavý, starostlivý.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jediné skvělé bylo moře. Čisté, pozvolný vstup. Ale úplně prázdné- ani rybička, ani korál natož mušle. Pláž plná lidí. Lehátka zdarma, proleželý.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Rozestavěné budovy.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Dovolenou Vám zkazí ubytování a strava. Už sem nikdy nepojedeme a rozhodně tento hotel nebudeme doporučovat svým známým.

Tím bych chtěla říct, že byznys, který tento hotel vede, je o tom, nalákat lidi na krásné fotky na internetu. Realita je zcela jiná. Podle mého názoru je dovolená o tom, se na to místo vracet a být nadšený! a né být zklamaný a už se tam v životě nepodívat. Takto byznys nefunguje.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání