Napsat recenzi

Dovolená dle našich představ

Recenze hotelu Venus Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Gerani)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 541x
Recenze se líbila: 328 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vstupní hala- recepce hotelu Venus vstupní hala- recepce hotelu Venus
  • vchod k apartmánům...jídelně, bazénu vchod k apartmánům...jídelně, bazénu
  • aprtmány aprtmány
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • hotelový bazén a následný přístup k moři hotelový bazén a následný přístup k moři
  • pláž a moře pláž a moře
  • ostrůvek v moři ostrůvek v moři

Hledali jsme klidnou dovolenou a to se nám splnilo.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Hotel byl rodinný, po příjezdu z letiště jsme byli všichni do čtvrt hodiny ubytováni, i když nás delegátka upozorňovala, že nás budou moci ubytovat až tak kolem dvanácté...spokojenost, jelikož jsme byli od dvou v noci na nohou, bylo to velmi milé se hned ubytovat a odpočinout si, jen nás zaskočilo, že pokoje nemají žádnou kuchyňku a sprchový kout opravdu malý...vše se dá ale řešit, takže namočit, namydlit a spláchnout :) , konvici na kávu nám taky na recepci půjčili a lžičku nám dodala uklízečka :) , vařit nebylo třeba :)

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

k snídani byla stále stejná nabídka...máslo, salám, sýr, rajské, tvaroh, vejce, nutela, lupínka, buchta, marmeláda, med, káva, čaj, džus, takže si to člověk mohl měnit podle svého :) , k večeři spoustu zeleniny a pak každý večer jiné jídlo...ryba, špagety vždy s jinou omáčkou, uzené, karbanátky, jako zákusek pudink, pomeranč, nějaká sladkost, ani se to do nás nevešlo, jo a úžasné tzaziky, jen polévky byli občas nijaké

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

personál se snažil učit česky, jak číšník za barem, tak obsluha při stolování, takže super :)

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

pláž písčitá, foukal velmi příjemný vítr, takže nám nebylo horko, do moře se vléval sladkovodní potok, sice velmi studený, ale dobrý k hrátkám, začátek moře oblázky jak je moře vyplaví, ale příjemné vlny, nepotřebovali jsme boty do vody, byla to příjemná masáž

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

blízko k obchůdkům, tavernám, hezká večerní procházka, na oběd jsme chodili do taverny Phylosof za slušné ceny, jídlo velmi dobré, jako pozornost jsme vždy dostali tzaziky a jako desert meloun, majitel nám ke konci týdne dával i pivo a kolu jako bonus, poslední den se s námi vřele rozloučil.. velká spokojenost

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

celá naše skupinka byla velmi spokojená, odpočinuli jsme si, užili si klidu, moře, vln, sluníčka, co víc si člověk může u moře přát :). a abychom nezapomněli, měli jsme velmi fajn delegátku Radku, řekla nám spoustu zajímavostí, informací do budoucna, taková kdyby byla každá :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání