Napsat recenzi

Recenze "hotelu" Fereniki resort & spa

Recenze hotelu Fereniki Holiday Beach Resort & Spa *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 930x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Nejbližší pláž od hotelu...300m a v této kvalitě. Foceno v posledním týdnu července 2015. Nejbližší pláž od hotelu...300m a v této kvalitě. Foceno v posledním týdnu července 2015.
  • Škoda, že se nedá sdílet i ten zápach z odpadů, toalet... Škoda, že se nedá sdílet i ten zápach z odpadů, toalet...
  • Hotel, který vidíte v pozadí není Fereniki. Fereniki je za ním. Hotel, který vidíte v pozadí není Fereniki. Fereniki je za ním.
  • A tohle bylo třeba překonat při vstupu do moře.. A tohle bylo třeba překonat při vstupu do moře..
  • Fronta na večeři a fronta na nápoje.. Fronta na večeři a fronta na nápoje..
  • Chodba v hotelu - neustále potok špinavé vody... Chodba v hotelu - neustále potok špinavé vody...
  • Nezakrytý odpad...celý týden prostě nezakrytá díra v místě, kde je největší frekvence lidí.. Nezakrytý odpad...celý týden prostě nezakrytá díra v místě, kde je největší frekvence lidí..
  • Chuťovka Chuťovka
  • Recepce... Recepce...
  • Společenská místnost už toho hodně zažila.. Společenská místnost už toho hodně zažila..
  • Děravá prostěradla na obou postelích Děravá prostěradla na obou postelích
  • Všechno nadobí polorozbité, pokud tedy vůbec bylo k dispozici čisté...a když bylo čisté, bylo mokré. Všechno nadobí polorozbité, pokud tedy vůbec bylo k dispozici čisté...a když bylo čisté, bylo mokré.
  • Džungle v okolí hotelu Džungle v okolí hotelu
  • 3.ubytování - náš výhled do krajiny - specificky jsme žádaly, abychom si nekoukaly do pokojů s jinými... 3.ubytování - náš výhled do krajiny - specificky jsme žádaly, abychom si nekoukaly do pokojů s jinými...
  • Jednou nám dokonce sdělili, že máme přeci výhled na moře - no, to už byla opravdu legrace.. Jednou nám dokonce sdělili, že máme přeci výhled na moře - no, to už byla opravdu legrace..
  • 3* stůl ve druhém pokoji 3* stůl ve druhém pokoji
  • A takhle špinavá byla předložka v koupelně A takhle špinavá byla předložka v koupelně
  • Je libo si uvařit? Je libo si uvařit?
  • Nechutná koupelna Nechutná koupelna
  • Kobka č.2 Kobka č.2
  • "Výhled" do vnitrobloku...nebylo vidět ani kousek nebe. "Výhled" do vnitrobloku...nebylo vidět ani kousek nebe.

CK **** nás bez našeho vědomí přesunula do jiného hotelu a o změně nás neinformovala. Delegátka prý tuto informaci dostala den před naším odletem. Zakoupily jsme si all inclusive hotel Sandy beach přímo na pláži a na letišti v Heraklionu jsme si všimly, že na brožuře je uveden hotel Fereniki. Delegátka Petra je mladá, nezkušená a absolutně neorganizovaná slečna, která nám vůbec s ničím nepomohla, nic nevyjednala. Dohromady se tento problém týkal 3 párů žen ve stejném věku - jaká náhoda. Byly jsme nuceny zůstat celý týden v otřesném hotelu Fereniki, kterému bych nedala ani 1* - hrozné ubytování, pláž i služby. Jednání s CK a delegátkou během pobytu - strašné. Nemohly jsme využívat all inclusive, protože hotel nebyl přímo na pláži a strava vč. nápojů byla i tak hrozná. Sepsaly jsme na místě reklamaci přímo s delegátkou a budeme požadovat vrácení peněz. Takovýto zájezd jsme si opravdu nezaplatily. Jsme strašně zklamané, prožily jsme týden plný stresu.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Horší než ubytovna. Vězeňská cela bez vysoušeče vlasů, bez televize, roztrhané prostěradlo, špinavé podlahy. V koupelně jste si mohli zároveň čistit zuby, sedět na záchodě a sprchovat si nohy. Žádný koupelnový závěs, nic. Byla zašlá, s plísní a špinavá. Klimatizace a zámek u dveří - nefunkční. 3x jsme se stěhovaly jinam. Všude neuvěřitelný smrad z odpadu.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo velmi levné - většinou polotovary. V podstatě jsme týden žily na salátech a zelenině. Většinou byly čerstvé....tedy ne vždy. Z ovoce byly celý týden k dispozici pouze červené a žluté melouny a pomeranče - toť vše. Měly jsme zaplaceno all inclusive, ale vzhledem k tomu, že k hezké pláži to byl od restaurace skoro kilometr, nestálo za to se tam trmácet. Hotelové jídlo ani pití prostě nebylo dobré. Nápoje byly servírovány do plastových kelímků - žádné lahve s vodou....a choďte si s kelímkem kilometr tam a zpátky, když dostanete žízeň. Naprosto nedomyšlený systém. Odpolední snacky na baru byly pouze pro děti, ne pro dospělé. Byly jsme nuceny obědvat na pláži, kde byl kromě skvělého jídla i skvělý servis. Rozhodně se nečekalo ve frontě na čisté talíře, příbory a skleničky...a lidé se usmívali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Špína, drzý a nepříjemný personál....hrůza. Ručníky se měnily 1x za týden. Klimatizace byla za poplatek 5 EUR, pokud tedy ve vašem pokoji fungovala. Nicméně ani když fungovala a vy jste si ji chtěli zaplatit, tak jste ji nemuseli dostat - na recepci byl hrubý nedostatek ovladačů k ní. Recepční reagoval slovy: "No to víte, každý chce klimatizaci..." No a aby ne! Bylo tam i večer vedro k padnutí! Čísníci se zapomněli usmívat. Kufry se nosily jenom ruské klientele, my jsme byly nuceny při všech našich stěhováních táhnout vše do patra samy - i když jsme měly doprovod z recepce.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž u hotelu byla přímo odporná - 2 - 3m široká, za vysokou zdí pomalovanou grafiti, špinavá, kamenitá, s řasami a ten smrad z odpadů se nedá slovy ani popsat. Na krásnou pláž to bylo od hotelu minimálně 10 - 15 minut. Tam už se nacházely příjemné beach bary s nádhernou širokou pláži, slunečníky, průzračným mořem....a skvělým servisem. Za 5 EUR jste dostali nejen 2 lehátka a slunečník, ale i 2 nápoje dle vlastního výběru. Byla tam k dispozici sprcha, WC i menší bar/restaurace.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu neudržované, neposekaná džungle. Naštěstí do městečka to bylo jen pár minut - a tam už na vás čekali usměvaví kréťané a příjemné taverny s úžasným místním jídlem. Rozhodně doporučujeme jíst tam a ne v hotelu. Úplně jiná zkušenost.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Jsme strašně zklamané z toho, že jsme si zaplatily krásný hotel přímo na pláži, který měl dobré recenze a místo něj jsme byly nuceny zůstat v té hrozné díře zvané Fereniki. Chtěly jsme si užívat naprostého relaxu, all inclusive v plážovém baru a nádherné široké pláže přímo u hotelu. Ani jedno z toho se nám nedostalo. Člověk na dovolenou šetří celý rok, vybere si po pečlivém hledání hotel a oni ho pak bez jeho vědomí šoupnou do něčeho takového. Naprostá bezmoc. A jednání CK včetně delegátky absolutně neodpovídalo žádným normám slušného chování. Nikdo se nám neomluvil, nevysvětlil, co se vlastně stalo, žádná kompenzace na místě. Budeme požadovat vrácení peněz za zkaženou dovolenou.

Městečko Georgioupolis velmi doporučuji, jen prosím zvolte jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivča: díky - 15. 7. 2016 20:23

Jsem si říkala že lidi v recenzích přehání a co by čekali za zázrak na 12dni za 14000.Ale Váš příspěvek a hlavně fotografie určitě zachrání nejen náší ale i ostatním lidem dovču.At si tam jedou majitelé cestovky a Vám velké díky za recenzi. reagovat

Markéta: Souhlas ve všem - 2. 8. 2017 23:05

Já tam byla s kamarádkou také, jen ó pár let dříve a plně potvrzují tuto recenzi. Strašný hotel, strašný personál a naprosto neschopná nemožná delegátka. Nejhorší dovolená jakou jsem měla. P.S. také jsme tam sepsaly reklamaci ale odbyli nás. A to jsme ten zájezd kupovaly přes CA ****. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání