Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Fereniki Holiday Beach Resort & Spa *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 1 020x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelová pláž Fereniky Hotelová pláž Fereniky
  • Hotel Metropoll součást Fereniky Hotel Metropoll součást Fereniky
  • Žrádelna Žrádelna
  • Pokoj v suterénu, vstup po pravé straně, dospělý jediněskrčený jinak přišel o hlavu. Pokoj v suterénu, vstup po pravé straně, dospělý jediněskrčený jinak přišel o hlavu.
  • Pláž u promenády Pláž u promenády
  • Spodní prameny z nedalekých kopců. Spodní prameny z nedalekých kopců.
  • Pláž u promenády Pláž u promenády

Dovolená jak se říká "za všechny prachy".

Řadím se mezi nenáročné jedince a nemám problém vyrazit na motorce pod stan na divoko, ale tohle dostalo do kolen i mě.

Služby CK veškeré nulové, po příletu na letiště fofr akce "delegátky" nasoukat nás do mikrobusu, vyplivla rychlé info že v letáčku je čas schůzky s naší "delegátkou" příští den v podvečer a telefon na ni pro případ nouze. Pak vystoupila a nechala nás na pospas řecku.

Po příjezdu k hotelu nás řidič vysadil a starejte se, služby CK nulové, recepce komunikující řecky a rusky. Po chvíli kdy se nám podařilo se zaregistrovat, jsem byli odkázáni čekat do 14.30 na vydání klíčů (příjezd v cca 11hod). V čase, kdy jsme si měli vyzvednout klíče jsme samo sebou žádné nedostali, na recepci bordel, tomu se už ani chaos snad nedá říci. 4 lidi a ani jeden nevěděl co dělá druhý, papíry bez ladu a skladu, jeden něco vzal, chvíli do toho nepřítomě koukal, odložil, vzal to jiný a stejná situace.

Klíče jsme po vytrvalém připomínání dostali před 18 hodinou, kdy nám již tekly nervy. Pokoj nebyl ani v tu chvíli připraven, ještě jsme před dveřmi čekali na dodělání úklidu.

Schůzka s delegátkou o ničem, jen se nám podbízela s výlety a po zjištění, že z nás vejvar nebude byla celkem rychle vyřízená. Na připomínky k pokojům odpověď je přeplněno lepší to nebude a ono je to tu takové slabší. Informace k odjezdu budete mít den před odjezdem na recepci, nashledanou.

Informace k odjezdu na recepci samo sebou nebyla, nebo spíš nebyla použitelná, vytištěný email, který neměl ani příslušnost k CK a zkomolená jména s časem odletu ale bez času přistavení autobusu, čili bez informace. Takže nezbylo než si za vlastní náklady volat na "horkou linku" z prospektu a zjišťovat, kdy vlastně máme být nastartováni před recepcí hotelu na odjezd.

Transfer zpět na letiště trval déle jak let do Prahy a odlet jsme stihli tak akorád. Ta samá "delegátka" jako při příletu nás fofr stylem natáhla k přepážce a zmizela.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ubytování katastrofa.

Pokoj, smrdutá díra v suterénu cca 3 x 4,5 velikost pokud nepřeháním, po vstupu jsme byli v šoku, smad jak u žumpy, okno žádné, jen dveře na "balkonek" a východ. Sociální zařízení ke zvracení, žádné okno a nefunkční ventilátor na odvětrávání.

Pokoj v minulosti sloužil jako součást více pokojového apartmánu, takže k sousedům vedly dveře, sice zamčené ale netěsnily, takže kromě zvukových evektů, kdy soused prděl až se nám třásly okna, jsme neustále měli pokoj plný smradu jak sousedi kouřili.

Televize nefunkční, tedy pokud funkce zrnění není považována za funkci.

Prezentované fotografie v nabídce dovolených jsou zcela mimo realitu.

"hotel" se skládá defacto z několika různých hotýlků (Metropoll, Fereniky, SPA, Golden...), které se prezentují pod značkou Fereniky a každý je na tom různě co se týče vzhledu a asi i kvality. Hotely jsou rozházené po ploše jako menší sídliště a uprostřed je "žrádelna", nejedná se o areál hotelu, jak bylo prezentováno, prostě menší městská čtvrť s ulicemi.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava katastrofa na druhou. Stejně jak tu píší jiní, příbory, talíře a obvzlášť skleničky to byl hnus špinavej, že se člověku zvedal kufr a měl chuť jít hodit šavli.

Stoly humus, židle se pod člověkem rozkládaly za pochodu.

Jídlo stále na jedno brďo, ovoce bylo prezentováno pouze pomeranči rozšmidlanými na čtvrtky, takže když si je člověk vzal, tak po konzumaci byl jak hovado bez možnosti se opláchnout, tedy ne v prostoru žrádelny. Jeden den byl meloun, kvitováno s ulehčením.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Katastrofa, vybavení humáč, služby hotelu mizerné, úklid ob den, vynesení košů ob den což na toaletě bylo humus obvzlášť když tam byl odpaďák bez víka...

Internet za poplatek, což dejme tomu běžná věc, ale ten poplatek, za cenu pár minut jinde serfujete měsíc a ještě kvalita na pováženou.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž před hotely nic extra, navíc tam vtékaly spodní prameny z nedalekých hor, ale podél pobřeží kousek od městečka pláže pěkné a i voda teplá.

Hotelové pláže měly vodu jak kdy studenou podle spodních proudů, jelikož ze všech stran se do može vlévají horské řeky, celkem tři ústí v prostoru městečka.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí jako u nás na venkově a ne v turistickém letovisku, ale tak kvůli tomu jsme tam nejeli a dalo se to překousnout.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkově dovolená na prd a po příjezdu domů jsem obratem podal reklamaci. Moje první reklamace v životě na dovolenou, ale tohle opravdu přesáhlo i moje meze.

Jsem zvědav jak se k tomu postaví CK, od agentury je přístup zatím dobý, ale vše musí řešit CK, od této cestovky již nikdy nic, takovou ignoraci služeb v místě pobytů jsem ještě neviděl a nezažil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání