Napsat recenzi

Chcete-li být naštvaní, tak vřele doporučuji.

Recenze hotelu Fereniki Holiday Beach Resort & Spa *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 986x
Recenze se líbila: 619 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 2

Tento hotel už nikdy, ale děkuji za tu zkušenost.

Přístup delegátky nulový. Vůbec s námi nejela z letiště ani na letiště.

Při příletu nám akorát upozornila na fakt, že se hotel do kterého jedeme nejmenuje Metropol Beach, ale Fereniki. Což je docela důležité, protože recenze na hotel Fereniki jsou opravdu "pěkné".

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Některé pokoje byly špinavé. Náš docela ušel, akorát nám chyběla postel. To, ale na recepci vůbec nikoho nezajímalo. Nakonec nám druhý den pokoj vyměnili, ale musela jsem tam jít celkem 4x.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo bylo celkem dobré, akorát se na něj muselo neustále čekat. Na večeři se stála fronta na talíře, pak na jídlo a pak další fronta na pití. Prostě hrůza. Personál byl neochotný.

Služba All Inclusive byla hrozná - nápoje se podávaly pouze od 11 do 17 hodin a pak od 19 do 21:30. Jinak bylo pití za peníze.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Personál naprostá katastrofa. Neustále chyběly skleničky nebo talíře.

Nápoje byly podávány pouze na baru, tam byla neustále fronta.

CK uváděla 4 bazány. My našli pouze tři. Ke čtvrtému nebyl přístup.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla pěkná. To jediné co je na tomto hotelu ucházející. Pláž byla hned u hotelu.

Pozvolný vstup do vody. Krásná písečná pláž. Lehátka byly za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Město Georgioupolis bylo pěkné. Okolí kolem hotelu nic moc. Všude lezly kočky. Na některých místech zapáchaly docela silně odpady.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Chcete-li být naštvaní, tak vřele doporučuji.

POZOR na jméno hotelu - Metropol Beach (Georgioupolis Kréta) se jmenuje ve skutečnosti Fereniki.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Marek Prochazka: k recenzy hotelu Fereniki Resort & Spa Hotel - 31. 12. 2012 0:02

Chápu naštvání klientů cestovních kanceláří, kteří zaplatili za dovolenou z polopenzí 18´500,-kč v tomto hotelu.Máte pocit , že jste neobdrželi služby které jste si zaplatili.Nutno se podívat na problém z pohledu provozovatele hotelu,který obdržel od vašich cestovních kanceláří částku mezi 3´700-4´000,-kč na váš 12ti denní pobyt z polopenzi.Podotýkám ,že je to v prostředí , kde platy jsou min. trojnásobné než v ČR a potraviny o 10% dražší.V České republice částka 3´700,- odpovídá 12ti dennímu pobytu v kempu u Berounky a možná vám zbude jednou denně na grilovanou klobásu reagovat

Jana Vašíčková: Naprostý souhlas - otřesná zkušenost ve Fereniki - 2. 8. 2015 20:19

Souhlasím se vším, co jste napsala. Jen tedy ta pláž u hotelu pěkná není...tedy k datu červenec 2015. Vy jste psala recenzi v roce 2012 a od té doby se evidentně v hotelu vůbec nic nezměnilo. My jsme si původně zaplatily hotel na pláži 4 km odsud, ale CK nás proti naší vůli nastěhovala sem - že prý byl problém s rezervací. A horší služby a ubytování jsem dlouho nezažila. Rozhodně bych nikomu nedoporučovala si hotel vybrat. I klienti, kteří si pobyt zaplatili dobrovolně, byli rozčarovaní. Natož my, které jsme měly být úplně někde jinde. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání