Napsat recenzi

Nízkonákladová dovolená s ponižováním lidské důstojnosti.

Recenze hotelu Fereniki Holiday Beach Resort & Spa *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 421x
Recenze se líbila: 300 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nic zázračného jsme při čtení předchozích recenzí neočekávali. Jeli jsme sem kvůli moři, a to bylo v pořádku. Potud tedy spokojenost. Ovšem ubytovací a stravovací služby nás zklamaly.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Celkový resort Fereniki se skládá z většího počtu ubytoven, spadajících pod jednu recepci.

Charakteristické pro drtivou většinu pokojů je plíseň v koupelnách. Dále řešení sprchových koutů způsobuje, že se voda rozlévá i do obytné místnosti. Vzhledem k tomu, že jsme pokoj považovali za součást našeho pobytu, časově nejméně využívanou( pouze přespat a honem pryč), tak jsme se nedali cestou mnoha jiných klientů, kteří se snažili pokoje vyměnit bezúspěšně za hygienicky lepší. Byla to jak jsme slyšeli od jiných ztráta času. My jsme pouze požádali delegátku o zásah personálu v této věci. Po dvou dnech se stav naprosto nezměnil, pouze tam bylo cítit cosi jako Savo. Nevím, jaká je zde celková ubytovací kapacita, nepočítal jsem pokoje, ale předpokládám kolem tisíce klientů. Obsazenost recepce je na tento počet malá, a i když si nelze na chování recepčních stěžovat, je zde vše velmi těžkopádné. Úklid jsme zažili jednou za týden, výsledkem bylo, že paní uklízečka vynesla koš s odpadky, nevyměnila ani ručníky, přerovnala manželce z neznámých důvodů prádlo na posteli a na závěr za sebou zapomněla zavřít dveře. Takže jsme se navečer vrátili do otevřeného pokoje. Podotýkám nic se neztratilo a obecně máme zkušenost, že v řeckých resortech se nic neztrácí. Uklízeli se hlavně hotelové chodby.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Kapitola sama o sobě, dalo by to na knihu. Jídlo v rámci možností běžně stravitelné. Snídaně absolutně každý den stejné, pouze jeden den byly místo jakésy vaječné hmoty, která připomínala míchaná vajíčka, vejce na hniličku. Dostatek zeleniny musím kvitovat u každého jídla. Naprostý nedostatek sklenic a umělohmotných hrnků na pití. Neustále pobíhající klienti shánějící nádoby na pití. A samozřejmě fronta na jídlo. Věčně rozbité automaty na kávu a horkou vodu na čaj, a chybějící nápoje v postmixech (zejména grepová a jablečná šťáva).

Obědy se daly jíst, i když skoro denně byly spodní kuřecí stehýnka. Z masa pak bývalo vepřové, hovězí žebra, tvrdá játra, masové šišky a placky.

Večeře obdobné skladby.

Co bylo nejhorší: obrovské nezvládnutelné fronty na jídlo v době oběda a hlavně večeře a to po téměř celou dobu výdeje jídla. Do jídelny pouštěl personál zhruba po dvaceti lidech, ostatní stáli taky dvacet minut na slunci, než na ně přišla řada. Přetahovaná o jídlo na švédských stolech, dáli se to tak nazvat. Věčně něco chybělo a když by si člověk chtěl pro něco dojít, tak znovu přes frontu. Nedostatek míst k sezení. S tím spojené předbíhání a podobné projevy. A jako na celém světě nezvladatelné hordy ruských turistů, nakládajících si na talíře obrovské porce čehokoli, aby pak většinu toho nechali bez povšimnutí na stole.

Samostatnou kapitolou bylo pití All inclusive. Pokud jste se najedli, tak Vás podobná fronta čekala na pití a v tom teple to bylo "super". Personálu bych zde nic nevyčítal, byl ochotný, snažili se stále něco doplňovat, byli v pohodě a usměvaví, bohužel stravovací zařízení je naprosto nedostatečné púro takový provoz. Další pití bylo k dispozici u bazénu, kam ale moc lidí nechodilo, neboť bazén byl doménou ruských mladíků, kteří zde sváděli boje na lehátkách pod dohledem svých skupinových vedoucích.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Jak výše uvedeno služby nic moc, personál byl povětšině ochotný, až na úklid.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Bez závad.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Standartní, uvnitř hotelu uklizeno, okolí žádná velká údržba, ale hezké pohledy na okolní hory a moře to vynahradí.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Moře krásné, ostatní nesplňuje nabídku tohoto hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 68 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání