Napsat recenzi

Lambi Hotel *** září 2013

Recenze hotelu Amounda Bay Hotel Sentido **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 646x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto hotelu splnila naše očekávání. Dokonce ho i překonala, po přečtení několika záporných recenzí. Proto, kdo vyrážíte do tohoto hotelu určitě se nebojte. Tyto záporné recenze píše zřejmě ten typ lidí, kteří jsou neustále s čímkoliv nespokojení. Jinak si to ani nedokáži vysvětlit.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování odpovídá tříhvězdičkovému hotelu. Pokoje jsou vybudovány v "řeckém" stylu. Takže postele mají ve většině případech betonové tělo na kterém je matrace. Spánek je na nich stejný jako na jiných postelých. Ano omítky pokojů jsou hrubé, ale to si později všimnete, že řekové tento styl používají všude. Pro mě nejhorší byla toaleta, protože jako v celém Řecku se toaletní papír musí házet do odpadkového koše vedle toalety, ale s tím, pokud se chcete vydat do Řecka nic neuděláte. Také si musíte uvědomit, že na pokojích moc času zřejmě nebudete. Takže o co vlastně jde, že?

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jsem hodně vybíravý jedlík, ale po pravdě musím říct, že jsem si každý den vybral jiné velice chutné jídlo. Ať už to bylo z řecké nebo mezinárodní kuchyně. Snídaně, obědy i večeře byly super. Jediné, co kazí dojem ze super stravování jsou ruští občané, kteří se opravdu u jídla neumí chovat!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál hotelu je milý a vstřícný. Snaží se s Vámi domluvit, ikdyž zrovna neumíte výborně anglicky. Vybavení je: biliár, stolní tenis a bazén. Pokud jede na dovolenou k moři zřejmě ho nebudete ani potřebovat.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je písčitá s drobnými kamínky. Moře je pozvolné. Na Krétě obecně jsou docela velké vlny. Zde byly v době našeho pobytu také vlny, ale nijak obrovské. Ráno byly vlny menší a odpoledne o něco větší. V moři jsem viděl plavat děti s rukávky, takže to tak hrozné zase není. U pláže jsou lehátka se slunečníky, které jsou k dispozici (většinou za zakoupení nějakého nápoje na baru přímo na pláži.).

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hned od hotelu vede něco jako hlavní ulice až do hlavního města Iráklia. Jsou zde: obchody se suvenýry, restaurace, taverny, obchody s potravinami atd. Ulice jsou špinavé s množství odpadků, ostatně asi jako v celém řecku.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotelový komplex převyšuje svojí kvalitou cenu, kterou jsme za ubytování zaplatili v ceně zájezdu. Samozřejmě, že najdete hezčí hotely s více hvězdičkami, ale také cena zájezdu se minimálně zdvojnásobí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání