Napsat recenzi

Galini Sea View

Recenze hotelu Galini Sea View Hotel ***** (Řecko - Kréta - Agia Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 42 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tak hned na úvod, když jsme přijeli v noci z 13. na 14. září 2023 jsme měli zaplatit dvě Eur za jednoho a noc rekreační poplatek. Byli jsme s paní dva, takže za 7 nocí 28Eur. Platil jsem na recepci telefonem, dle recepčního platba neproběhla, takže jsem zaplatil fyzicky kartou. Neproběhla opět. Tak paní zaplatila svojí kartou z jině banky a O.K. Ovšem ty údajně neproběhlé platby mě moje banka následně zaúčtovala, Takže jsme zaplatili 3x. Když jsme to řešili s manažerem hotelu, tak řekl, že platná byla jedna z mých plateb a paní že měla též neplatnou platbu. Dodnes, přestože jsme už dva týdny doma, to náš delegát s hotelem řeší, bohužel zatím neůspěšně. Hotel nechce ukázat výpis ze svého účtu a stále jenom tvrdí, že dostal jenom jednu platbu. Zde bych chtěl poděkovat delegátovi Radkovi, že měl a i nadále má snahu to řešit. Je to 56Eur, nezchudnem, ale zůstává pocit, že jsme byli okradení.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoj celkem slušný, úklid probíhal denně, ale jen tak halabala. Všechno tak nějak ušmudlané, kouty v koupelně zanešené starou špínou.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava vcelku pestrá a chutná, dobrý výběr, dle mého názoru si vybrali, jak masožrouti, tak i vegetariáni i milovníci sladkého.

Ovšem jako v celém hotelu. Možná tím, že tím, že už byl konec sezony, tak všechno tak nějak ušmudlané, špinavá okna, zapatlaná podlaha...

A co mě osobně vadilo, asi měli málo sklenic, takže je neustále doplňovali zřejmě z myčky a byly horké. A točte si pivo do horké sklenice. Ono to jejich pivo není nic moc a když zteplá ve sklenici, tak je to úplně na nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Blbé bylo, že jsme se museli odhlásit v 11 hodin a odjížděli jsme až v osm večer. Když jsem chtěl doplatit, abychom mohli zůstat v pokoji déle, nešlo to. Je tam místnost pro uskladnění kufrů a i místnost, kde se můžete osprchovat a převléknout. Ovšem to je tragedie, dvířka ve sprše padají z pantů a celý sprchový kout, obzvlášť strop je plesnivý černou plísní. Opět vše ušmudlané.

Nakonec celý hotel je tak nějak vybydlený. U bazénu jsou dřevěná lehátka i takové jakoby postele s látkovými závěsy. Zřejmě to na zimu neuklízí, ani to nenatírají, takže dřevo je shnilé a byl jsem svědkem, že si na to pán sednul a zřítilo se to pod ním.

Hotel podle mě má tak na 3 max 4 hvězdičky.

Delegát *** Radek podává dle mého názoru excelentní výkon. Jeli jsme na výlet do soutěsky Samaria. Varoval nás, že je to poměrně fyzický náročné a přesto se našli tací, kteří se i přes varování do toho pustili a cestu nedali. Paní která to vzdala dřív koněm vyvezli na začátek a s pánem kterému došly síly ve spodních partiích tam někde dokonce i přenocoval. Takže za mě borec.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž písek, kde se vstupuje do vody, je pár oblázků, celkem hezká. Lehátka a slunečníky za poplatek. Bar na pláži nevím proč nedává kromě piva a vína jiné alkoholické nápoje. U bazénu ano.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pod hotelem je poměrně frekventovaná silnice, spousta obchodů.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nebylo to špatné, ale zůstává pachuť ošizení (to se jistě nestane každému), ale hotel nehezký, vybydlený, ani personál není moc vstřícný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání