Napsat recenzi

Kos - SUN PALACE RESORT & SPA

Recenze hotelu Sun Palace Resort & Spa **** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 442x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodová dovolená na příjemném ostrově, v hotelu s příjemnou atmosférou a dobrým servisem.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Jediná výhrada. Prosím nenabízet za poplatek pokoje s výhledem na moře. Ač jsou situovány směrem na moře, výhled nezaručí ani pokoj ve třetím a nejvyšším podlaží. Pro vzdálenost k moři a bujnou vegetaci je možno vidět pouze vrcholky nedalekého Turecka, ne však moře :-)

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Dostatečný výběr, chutné vč. různých sladkostí. Ovoce skromnější nabídky - pouze melouny (žlutý, červený) a případně broskve.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Spokojenost. Fitness, venkovní bazén, vnitřní bazén. Wellness/spa, masážní křesla k relaxaci za poplatek, tenisový kurt, hřiště, dětský koutek. Pokoje útulné a moderně zařízené, s TV, fén, klimatizace s možností ovládání, sejf za poplatek, zabudovaný věšák na balkóně, mini lednice, denní úklid s případnou výměnou jak ručníků tak ložního prádla. U venkovních bazénů k dispozici lehátka a slunečníky. Příjemný, nenásilný program animátorů ať už pro děti nebo všechny ostatní. Pro některé z hostů jistě výhodou restaurační obsluha ze zemí jejich původu. Setkáte se brigádnicemi z Čech, Slovenska, Polska, Ruska a s jejich milým přístupem jak v rodném jazyce, tak v angličtině.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Sice vzdálenější dostupnost od hotelu, cca 500-700 m, ovšem po rovné cestičce. Právě pro vzdálenost, kamenitou pláž a možná i časté vlny (na Kosu stále vane příjemný, a někdy silnější vítr - červenec/srpen) potkáte se na pláži pouze s pár hosty ze svého hotelu. Nikdo jiný zde přístup nemá. Slunečníky a lehátka k dispozici bez poplatku. V určitém čase možnost jednoduchého osvěžení z baru - v rámci all inclusive voda, rozlévaná fanta, cola, sprite...s ledem bez ledu. Hned vedle pláže škola windsurfingu a kitesurfingu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Příjemné, udržované, čisté.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Především dáno celkově pohodovou dovolenou. Poprvé jsme navštívili Řecko a nevím, zda je to jen výsadou Kosu nebo se s příjemnou atmostérou, pohodovým přístupem z řad místních setkáte kdekoliv, ať už na řecké pevnině nebo na jejich ostrovech. K dispozici za poplatek lze vypůjčit kola, skútry, čtyřkolky, auta. Doporučujeme. Zapůjčili jsme si jak kola, tak auto a během jediného dne jsme projeli celý ostrov. Skýtá spoustu míst, které stojí za zhlédnutí. Ostrov Kos není zcela obydlen, najdete zastrčené a nádherné i písečné pláže a zcela nezapomenutelné jsou chvíle na mysu Kata. Nekonečně šíré moře, vlny, zrcadlící se slunce, pohoda a klid. Ovšem vždy záleží na každém z nás, jaké kdo má od své dovolené očekávání. Někdo hledá klid, někdo rušnou zábavu. Když se budete držet popisů destinací a případných rad z průvodců, myslíme si, že najdete co hledáte, stejně jako my.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání